Er det noen som er gira på LAN? Da kan vi hjelpe dere

- Velkommen til LAN Namdalseid 2018, dette blir kult sier f.v. Simen, Bård Erlend, Ayna og Mariell.

NAMDALSEID

Det er 10.klassen ved Namdalseid skole som spør. De har store planer om å arrangere LAN Namdalseid 2018 i Namdalseid samfunnshus 17. februar fra klokka 18.00. – 19. februar klokka 16.00. De inviterer ungdommer i nærområdet til ei skikkelig artig våkehelg med konkurranser og dataspill.

Hvem kan være med?

– Alle ungdommer fra 8.klasse og oppover er velkommen til vårt LAN. Vi skal selvfølgelig ha konkurranser i populære dataspill og det er flotte premier, frister Bård Erlend Steinshylla Solum.
Det er åpent for 7.klasseelever for å komme og se, yngre må ha med foresatte.
Datagjengen sier at det koster 300 kroner for en bordplass for hele helga, og de selger mat (pizza), litt snacks og drikke. Sovepose er lurt å ha med dersom man skulle føle for en blund i løpet av partyet.

Er det noe deltakerne må ha med seg?

– En 7 meter lang nettverkskabel og skjøteledning er kjekt å ha med. Egne stoler er selvsagt lov å bruke, greit å ha med PC og masse godt humør, smiler fire glade LAN entusiaster.
Nå nærmer det seg påmeldingsfristen som de har satt til 11.februar for endelig påmelding.

Hvor kan man melde seg på?

– Det er fullt mulig å melde seg på vår FB-side LAN Namdalseid 2018 eller på telefon 987 69 661 til Bård Erlend Steinshylla Solum eller til Simen Westerhus 451 01 845. Inviter gjerne med venner og bli med på en super LAN-helg, sier Simen.
De opplyser om at dette selvsagt er et rusfritt arrangement. Det er fullt mulig for publikum å komme og se på og det koster i så fall 50,- kroner per dag/døgn. LAN-gruppen sier at det er lurt å følge med på deres FB-side, det kommer stadig ny informasjon der.
– Det blir helt sikkert godt med vinterferie etterpå, smiler gruppen fra 10. klassen.

Et lite innblikk hvordan det var på samme tid og sted i 2017!

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse