Gleder beboerne på Helsetunet med påskeblomster

Namdalseid Bygdekvinnelag og Langøren Gartneri gledet fredag beboere og ansatte på Namdalseid helsetun med påskeblomster, Sanna Sverkmo, i midten, mottok blomster for sykeheimen av Gudny Sverkmo og Mari Heggdal

NAMDALSEID

– Det blir ei spesiell tid og ei rar påske for oss alle, skrev vi før påsken 2020. Og sannelig blir den ikke annerledes i år heller. Koronaviruset setter en stopper for alle kulturelle aktiviteter og likeså vanskelig å kunne besøke sine kjære. Vanligvis er påsken da det er mye besøkende på institusjoner.

Stor jobb
På sykeheimer, helsetun og andre institusjoner gjør de ansatte en stor jobb slik at alle beboere skal ha det bra. De gjør en gedigen innsats både som sykepleiere, helsepersonell og medmennesker. For å glede alle på Sykeheimen, Kløvertunet og åpen omsorg med en påskehilsen stiller også i år Namdalseid Bygdekvinnelag og Langøren Gartneri opp med mange fine påskeblomster.

Spre glede
I disse koronatider ble det ikke noen høytidelig overrekkelse av de mange blomstene, men blomster ble hentet av personell på hver avdeling. Det handler om å spre glede i ei vanskelig tid, så også med mange blomster som alle kan ha glede av.

– Det var i fjor vi fikk ideen med blomsterhilsen til helsetunet, men vi ser jo at det kan bli en fin tradisjon av dette. Det er jo trivelig å glede folk med blomster, og spesielt når det er vanskelige tider. I stedet for en god klem, en liten prat og en kopp kaffe gir vi blomster som alle kan se, sier leder i Namdalseid Bygdekvinnelag Gudny Sverkmo.

– Gleden er større enn kostnaden, smiler Mari Heggdal.

– Dåkk e god, å så herlig, strålte Marit Moe Lie på Kløvertunet da Gudny Sverkmo og Mari Heggdal troppet opp med flotte påskeblomster.

 

Beboer på Kløvertunet Stian Mork Langstrand gledet seg sammen med Marit.

 

– Stas med flotte påskeblomster på Kløvertunet, fra venstre Elias Brørs Bratberg, Stian Mork Langstrand og Sarah Almenning Appiah. (Foto: Kløvertunet).

 

Glade over å få flotte påskeblomster på Åpen Omsorg, fra venstre Siv Fiskvik, Lena Haugen og Yasin Ebrahim. (Foto: Inger Høgden).

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse