Sentrum Auto tilbyr dekkhotell

Verkstadkar Tore Skjerve og daglig leder Mari Langørgen på Sentrum Auto tilbyr dekkhotell og de håper det er et tilbud som blir tatt godt imot

NAMDALSEID

Selv om Vegvesenet har utsatt fristen til å bytte ut piggdekk/vinterdekk til ut april, så er det ingen grunn til å vente. Vegvesenet oppfordrer folk til å skifte ut piggdekkene så raskt som mulig, men ser at det kan være flere praktiske koronautfordringer enkelte steder.
På Sentrum Auto er de nå forberedt på å ta imot hjulskifting, dekkhotell er nytt tilbud.

– Det er bare å bestille dag og time inne i butikken, ringe 74 27 82 50 eller på e-post sentauto@online.no så ordner vi hjulbytting, sier daglig leder Mari Langørgen.

Dekkhotell
I år tilbyr Sentrum Auto dekkhotell, en nyhet de håper vil bli tatt godt imot.

– Vi ser jo at der det bygges nye hus/boliger så er det lite med lagerplass i garasjer og boder. Nå har vi plass ledig her så for å utnytte lokalene har vi nå laget i stand rom for å tilby lagring av dekk/hjul. Man må tenke i nye baner i disse dager, sier daglig leder.

Har dere plass for mange dekk og hva blir prisen?

– Så langt har vi ordnet plass for 25 sett, men vi utvider etter behov. Prisen er 950,- kroner per sesong, 1.900,- i året. Det er samme pris som for eksempel hos Vianor, sier Mari og verkstedkar Tore Skjerve.

Hva inngår i prisen?

– Prisen er bytte av hjul, vasking og lagring til neste hjulsett skal skiftes. Anbefalinger om at det er behov for å kjøpe nye dekk gis, kan jo være lite mønster på de som skiftes. Nye dekk skaffes og prismessig er vi lik prisene til Vianor, sier Tore.

Dersom et dekk eksploderer og ikke kan kjøres på, er det noe nødløsning?

– Vi er selvsagt behjelpelig i nøden. Det spørs hva som har skjedd og om man kan sette i en plugg. Må det til nytt dekk så tar det den tiden det tar å hente et nytt, eller vi kan legge på et bruktdekk midlertidig. Vi løser problemet så fort som mulig, sier verkstedkaren.

Bruk oss
Daglig leder sier at Sentrum Auto er en av de hardest ramma stasjonene i landet når det gjelder pandemien, ikke med smitte, men det er mindre besøk.

– Vi er i den situasjonen at vi ikke får noe statsstøtte til drifta. Derfor må vi prøve alt vi kan for å berge oss og vi håper inderlig at bygdefolket fortsetter å bruke oss. Vi ser jo mindre og mindre til turfolk som tidligere brukte oss på sin gjennomfart, derfor går også omsetningen nedover. Det store ønsket er: Bruk oss, sier daglig leder Mari Langørgen.

 

Slik ser lagerplassen ut i dekkhotellet.

 

Tore Skjerve er klar for å møte våren med hjulskifte på Sentrum Auto.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse