«Hjemmefrisør1» tar også turen hjem til kundene

Etter påske åpner Maria Benden sin frisørsalong «Hjemmefrisør1» og sin ambulerende frisørtjeneste på Namdalseid, her med mellomste datter Miriam Benden Engesdal i stolen

NAMDALSEID

Etter påske blir det full fart i nyetablerte salong «Hjemmefrisør1» på Namdalseid. Maria Benden ble ferdig med frisørutdannelsen for ett og et halvt år siden og nå starter hun sin egen frisørsalong da også med annen skjønnhetspleie. Ikke nok med at hun har en salong hjemme, men Maria begynner også som ambulerende frisør i distriktet.

– Jeg har nå mammapermisjon fram til påske, men etter da håper jeg på full fart i salongen her hjemme. For de som ikke kommer seg til frisør av forskjellige årsaker blir det nå mulighet til å få klipp og annen hårpleie hjemme hos seg, for jeg starter også som ambulerende frisør. Kanskje finnes det noen som ikke har lyst til å besøke frisøren heller, det er håp for alle, sier Maria.

Som ambulerende frisør ser Maria for seg distriktet Namdalseid-Steinkjer-Namsos-Flatanger og Statland.
I tillegg til egen salong jobber hun også tirsdager og torsdager på «Salong Torunn» på Namsos der hun også jobbet som lærling.

«Hjemmefrisør1» er åpen mandag-onsdag og fredag uten noen bestemte åpningstider, det er når det passer kundene.
– Jeg er også villig til å utføre helgaklipp og brudefrisering. Det er bare å ta kontakt, 477 13 956, så finner vi en dag og tid det passer. Presiserer at jeg åpner etter påske, smiler frisør Maria Benden.

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Har du ikke tegnet frivillig abonnement på Lokalavisa #fjordtilfjord enda?

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

FLERE NYHETER

Annonse
.
.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*