LHL-Trimmen er godt besøkt og medlemstallet øker

Leder i LHL-Trimmen Jostein Moe takket styremedlem Vigdis Gystad for 10 år i styret, - godt jobba!

NAMDALSEID

LHL-Hjertetrimmen er en viktig del av Trimmen og her er det fast aktivitet på mandager og torsdager for både damer og herrer. En trivelig time med bruk av mange treningsapparater. Etterpå avslutter de med kaffe, en god prat og ei og anna skrøne. Torsdag kveld var det årsmøte. Inviterte gjester var medlem i fylkesutvalget for LHL Jan Arve Homstad og fra Fylkesmannen i Trøndelag Line Moe Hansen, hun orienterte om Framtidsfullmakter.

Årsmøte
30 medlemmer møtte til årsmøte i LHL-Trimmen og de fikk høre om et lag som drives godt både økonomisk og med et stigende antall medlemmer. Per i dag teller de 93 og det er godt besøk på trimstudioet av publikum.

– Aktiviteten på trimmen har hatt en liten nedgang og det er registrert 6138 enkelt besøk i 2019 mot 6562 i 2018. Alle som bruker trimstudioet er fornøyd med å kunne trimme fra klokka seks om morgenen til tjuetre på kvelden. Brikkesystemet fungerer godt og prisen for å trimme vil fortsatt være uendret. Trimmen samarbeider med fysioterapeutene om lokaler og utstyr noe som fungerer godt, sier leder Jostein Moe.

Ellers er årsmeldinga full av aktiviteter som skotthyll- og øksekasting, deltagelse på kulturuke, salg av LHL-skrapelodd. Den årlige «Trim-turen» gikk i 2019 til Selbu og besøk på Radio- og Fjernsynsmuseet der.
En flott sak på høsten var at LHL/Trimmen og Namdalseid hagelag plantet utenfor inngangen til Trimmen. Namdalseid kommune kjøpte her inn busker for 3000 kroner. Her ble både planter og løk satt i jorda så til sommeren blir det kjempefint ved inngangspartiet. LHL/Trimmen sponset hagelaget 5000 kroner for plantejobben.
En flott tradisjon er julebordet på Langvassheimen der 48 trimere/LHL-medlemmer deltok 2019.

– Hver mandag kveld stiller medlemmer frivillig opp som vakter på trimmen og uten frivillige hadde ikke Trimmen vært slik den er i dag. Vi er et lag som fungerer veldig godt, alle er vi glade i Trimmen og LHL, sier lederen.

– Vi må gi ros til styret for den fenomenale gode jobben de gjør. Honnør også til Sigmund Lie som er servicemann/reparatør på treningsutstyret som finnes, sier Jostein Sæther.

Ei innholdsrik og god årsmelding og et oversiktlig regnskap ble godkjent uten merknad. Likeså en spenstig aktivitetsplan for 2020 falt i god jord.
– Jeg er kjempeimponert over styret og alt de får til, ting gjør seg ikke selv. Supert, sa Helen Nordaune.

Valg
For å prøve å unngå at styret blir bestående av «bare» godt voksne over 75 år, la styret fram et forslag om å øke styret fra 5 medlemmer til 7. Dette ble vedtatt og de lyktes med å få med noen litt yngre styremedlemmer. Disse ble valgt: Leder Jostein Moe, nestleder Kåre Heggdal, Styremedlemmer; May Berg, Sigmund Lie, Tor Bøgseth, Åse Hynne og Astrid Aune. Varamedlemmer: Unni Thorsen, Ragnar Trefjord og Erling Måøy. Torbjørn Tinglum fortsetter som studieleder.
Etter 10 år i styret for LHL-Trimmen takket Vigdis Gystad for seg. Gode ord og blomster til henne for godt utført arbeid i styret.

Orientering

Jan Arve Homstad orienterte forsamlingen om LHL-sykehuset på Gardermoen, økning av kontingent, Funkis der man kan søke om midler til forskjellige kurs, blant annet hjertestarterkurs. Det er 17 lokallag i LHL-Nord-Trøndelag og det er holdt 179 ulike kurs.
– På landsbasis er det brukt 55.487 timer på kurs. Nå skal det være årsmøte i fylket 21.mars og da er det vel å tro at vi blir hetende LHL-Trøndelag. Det vil bli et enormt område så et styremøte kan ikke gjøres på en dag. LHL-Nord-Trøndelag har i så fall eksistert fra 28.februar 1988 til 21.mars 2020, sier Homstad.

 

Line Moe Hansen fra Fylkesmannen i Trøndelag ga en god og fyldig informasjon om Framtidsfullmakter. Her var innlagt tid til spørsmål og flere i forsamlingen benyttet anledningen til å få svar på viktige ting undervegs.
– Det er viktig å tenke på seg selv og ikke på barn og andre når man skal lage Framtidsfullmakt. Lag denne mens du er frisk, det er enkelt å endre undervegs. Ta kontakt dersom dere lurer på noe, men tenk over hvordan dere vil gjøre dette. Det er viktig å ha det i orden den dagen man ikke er i stand til å ta vare på seg selv, informerte Line.

Line Moe Hansen sier at det er foredrag om Framtidsfullmakt på Steinkjer 14.mai.
– Dette er åpent for alle og det er påmelding på nettsiden fylkesmann.no/trondelag

Vigdis og Jostein ledet årsmøtet.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*