Innsamlede klær, kjøkkenutstyr, gardiner, bøker, vinylplater og alt mulig, det er loppemarked det

FORNØYDE: Namdalseid bygdekvinnelag er fornøyde med lørdagens loppis, f.v. Sol Hege Elden Urtegård, Laila B. Jørgensen, Tone Fossli, Gudny Sverkmo og leder Line Klausen.

 

SOLHAUG

Namdalseid Bygdekvinnelag ristet lørdag av seg «loppemarkedbasillen» for tredje gang. Det var ikke bare lokale folk som lot seg friste.

Medlemmene i Namdalseid Bygdekvinnelag har i lang tid samlet inn lopper fra alle kanter i kommunen. Mange har ryddet i kjeller, loft og skap, og givergleden til årets loppis var like stor som til de to foregående arrangementene.

– Det er tredje gangen Namdalseid Bygdekvinnelag holder loppemarked så vi kan vel si at det har blitt en tradisjon. Høsten 2013 var første gang, og givergleden er like stor i 2017, sa Gudny Sverkmo da de hadde en innsamlingsdag.

Mye
Som vanlig på loppemarkeder er det også her rikelig med gjenstander av alle slag og størrelser. Det er ikke bare lokale folk som er innom grendehuset denne lørdagen, nei da, det kommer også folk fra andre steder for å se hva som finnes på årets loppis.
– Jeg var her for to år siden og gjorde et skikkelig kupp, så det fristet å ta turen hit i år også. Jeg synes det er et veldig bra loppemarked her og gjenbruk er viktig. Det er utrolig hva folk kvitter seg med, det er jo det som gjør loppemarked så spennende. Et artig tiltak, sier Tone Eian fra Flatanger.
– Jeg har nettopp flyttet fra Danmark til Namsos for å jobbe der. Jeg så et oppslag på Rema og syntes dette så spennende ut. En bok med Norske matretter var jo midt i blinken for oss, sier Heidi Vinter Cramer.
– Dette er veldig bra, de gjør en fin jobb med å organisere dette. Flinke folk er de, og jeg finner mye til hjemmet her, sier Moussa Hammoud.
– Vi har kjøpt oss bilgarasje, en sjiraff, kosedyr og et verdensrekordspill, smiler fornøyde brødrene Iver og Jørgen.

Fornøyd
Namdalseid Bygdekvinnelag er kjempefornøyde med lørdagens store loppemarked på Solhaug.
– Det har vært en jevn strøm med folk hele dagen. Vi har solgt mye, alltid kjekt med gjenbruk, og noen samlere har vært innom og kjøpt ting for en billig penge. Laget får inn mye penger som kommer godt med innad i laget og til glede både i skolen og på helsetunet, sier en fornøyd leder Line Klausen.
Line forteller at lopper som ble til gode, tar Røde Kors seg av og de deler utstyret til diverse prosjekter de støtter.
– Bygdekvinnelaget håper på et nytt loppemarked høsten 2019. Det er jo arbeidsomt så vi ønsker gjerne flere medlemmer, sier leder Line.

 

MYE AV ALT: Det var mye folk innom årets loppis, masse saker å velge mellom.

 

MED BLANKE MESSINGEN: i hendene kom Aage Westerhus smilende ut døra.

 

JULESTEMNING: Om Solvår Sverkmo var i julemodus vites ikke, men et bord fullt av julesaker sto i et hjørne.

 

SER PÅ: Erling Holtan og Solfrid Skevik studerer en «rirkulbolle».

 

NORSKE MATRETTER: – ei bok som passer bra til en innflytta danske, synes Heidi Vinter Cramer, datter Emma kjøpte en DVD.

 

LOPPIS ER TRIVELIG: synes f.v. Olav Jørgen Bjørkås, Flatanger, Liv Holm, Roan, Tone Eian, Flatanger og Odd Bjørkås, Beitstad.

 

KJEKT Å HA: Moussa Hammoud synes det var mye å velge mellom.

 

FIN DENNE: – «festløperen», sier Ingunn Bulling til Elin Måøy.

 

«NY JAKKE»: Amalie Lian Schei fra Sør-Beitstad var fornøyd med å finne seg jakke.

 

GODE TILBUD: Med redningsvest og annet var f.v. Eva Aune, Gunnhild Kaldahl Stenseth, Jørgen (5), Iver (7) fornøyde med varene Kirsti Sæter kunne vise fram.

 

I MATBUA: satt blide og trivelige t.v. Solveig Bulling, «sjefen» Sverre Anton og Elvira Sverkmo.

 

HER VAR DET MYE: – å velge i, smiler Jorunn og Martin Buvarp.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse