Jubilanter hedret for innsatsen

Jubilanter Namsos kommune 2024.På bildet fra venstre: kommunedirektør Jostein Grimstad, Inger Elisabet Nilsen, May Iren Anzjøn, Guri Dalsegg Ovesen, Inge Olsen, Marit Hellesø Bruun, Svein Olav Sæther, Liv Andsjøn Kristiansen, Frank Marvin Nordskag, Astrid Marsfjell Smevik, Marit Edvardsen, Janne Katrine Ekker Myren, Ann Kristin Myran Sørvig, Tove Strøm Ottesen, Tor Arthur Trana, Anlaug Skjærvik, Trond Arve Andresen og ordfører Amund Lein. Leif Olav Skillingstad, May Lena Haugan, Laila Johanne Grunnan, Mette Lindseth, Bente Skaftnesmo, Hild Inger Moen, Lisbeth Romstad og May Grethe Hildrum var ikke til stede da bildet ble tatt. Og lurer du på hvem som ble hedret for å ha jobbet lengst i Namsos kommune? Det var Astrid Marsfjell Smevik og Trond Arve Andresen med 40 år hver.

NAMSOS

Pressemelding fra Namsos kommune ved Ole Morten Melgård.

Det er mange som fortjener en klapp på skuldra for innsatsen på jobben, men når du har stått på i 30 eller til og med 40 år, da venter det litt mer.

En eksklusiv samling ansatte i Namsos kommune ble forrige uke ønsket velkommen av ordfører Amund Lein og kommunedirektør Jostein Grimstad på restaurant Tinos i Namsos. Der ble 24 ansatte hedret for 30 og 40 års innsats for innbyggerne.

Jubilantene har jobbet i tidligere Fosnes, Namdalseid og Namsos kommune, og nå de siste årene i nye Namsos kommune.

Innimellom mat, prat og mimring mottok jubilantene hvert sitt kunstverk signert Namsoskunstneren Arnold Dahlslett som en takk fra Namsos kommune.

På jobb for innbyggerne og samfunnet

Kommunedirektør Jostein Grimstad takket jubilantene for sine mange år på jobb for kommunen og innbyggerne. I talen vektla han kommunens betydning for både individer og samfunnet.

Naturlig nok har jubilantenes jobber endret seg mye gjennom 30 og 40 år. Grimstad pekte på at det er stor forskjell på omgivelsene som en kommune forholder seg til i dag, sett opp mot 80- og 90-tallet.

Trygghet, velferd og demokrati

Kommunedirektøren sa videre i sin tale til jubilantene at vi er alle innbyggere i en kommune, og at innbyggernes behov for å oppleve trygghet er vel så stort i dag som tidligere. Pandemi og andre internasjonale hendelser understreker kommunens sentrale rolle i dette, sa Grimstad.

Kommunen er en sentral del av velferdsstaten, også som det nærmeste og mest grunnleggende i det norske demokratiet, fortalte kommunedirektør Jostein Grimstad til jubilantene.

Namsos kommune takker og gratulerer alle jubilantene!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse