Kveldsmat og motorsykkeltur, MC-klubben laget hyggestund på Dagsenteret

Ei kveldsstund med motorsykkellyd og tøffe kara i skinndresser. Flere lot seg friste til en tur på baksetet.

 

NAMDALSEID

Namdalseid Motorsykkelklubb med sine 30 medlemmer fyller 10 år neste år. De kjører på mange fine turer, opplever mye fin natur og har det kjempeartig sammen.

Gleden de har innad i laget deler de gjerne med andre, og onsdag kveld troppet åtte staute karer i skinnklær og hjelm og med store flotte motorsykler opp på Dagsenteret på Namdalseid. Her skulle det serveres kveldsmat, dessert og en luftig tur på motorsykkel.

– Vi har mye skøy og fine opplevelser sammen i MC-klubben så vi liker å dele litt av dette med andre. På Dagsenteret har vi vært tidligere og spandert mat og gode turminner, i kveld blir det gryterett og is. For ikke å glemme en tur på motorsykkel for den som ønsker det, sa leder i MC-klubben Knut Inge Westerhus.

– MC-klubben skaffer råvarene og vi lager mat, dette er skikkelige fine kvelder, sa Grete Helbostad ved Dagsenteret.

Knut Inge Westerhus og Geir Grøtan hadde satt samme en bildevisning fra noen av klubben sine mange fine turer. Hurtigrutetur til Bergen for så å kjøre over mange fjelloverganger heimover, turer i nærområdet som Fosen rundt og en dryppende blaut tur til Vega og Lovund i sommer. De opplever mye og i godt fellesskap med sine stor flotte og til dels «høytbrummende» sykler.

Er det noen eksosryper her da?

Det ble egentlig litt stille blant damene på Dagsenteret, men til slutt kom det.
– Om jeg kan kalle det eksosrype er usikkert, men jeg satt nå på motorsykkel til Meråker en gang i ungdommen. Gikk nå bra, men i dag kommer jeg meg ikke opp på syklene nei, selv om lysten er der litt, smiler Edit Halse.

– Jeg har aldri vært med på motorsykkel, men om ingen andre blir med, så skal jammen jeg prøve, sa Nora Kamp.
Og tur ble det på henne, hun klatret opp på sykkelen og en tur rundt i boligfeltet ble det;
– Itj nå fali herre, va itj raidd i det hele tatt, smilte hun etter turen. Per Arvid Lingen var sjåfør.

Det var flere som sto og trippet og hadde, kanskje, litt lyst på en tur. Tror ikke det var motet som sviktet, men heller det å komme opp på og av sykkelen som var hindringen. Men de som tok sjansen som eksosryper for en kort tur, ja de hadde det i alle fall artig.

– Dette skal vi ta igjen neste år, da litt tidligere på sommeren og forhåpentligvis litt varmere også, sa Knut Inge.

 

FULLT HUS: Namdalseid MC-klubb laget hyggestund for beboerne ved helsetunet, fullt hus på Dagsenteret, kveldsmat og bildevisning.

 

EKSOSRYPE: Edit Halse mintes en tur med motorsykkel til Meråker. Hadde lyst på en tur med Bjørn Håvard Hansen, men det ble med det.

 

LITT FOR GAMLE: – Hadde vi vært litt yngre så ha vi itj spekulert; da ha vi vorti med en tur på sykkeln hans Per Arvid Lingen. T.v. Else Ressem, Viviann Pedersen (ho fikk en tur), Sigrun Anzjøn og Bjørnhild Lingen.

 

ARTIG: Odd Nils Hundseth ble gjerne med en tur på sykkelen til Torbjørn Helbostad.

 

GODT TAK: Nora Kamp hadde aldri vært med på motorsykkel, – dersom ingen andre vil så skal jeg en tur, var ikke noe redd, sa ho, pilot er Per Arvid Lingen.

 

HJELP: Hildbjørg Hopstad Dahl tok godt tak i Knut Inge Westerhus før start.

 

HERLIG: Bodil Staven fikk vind i håret på Harleyen til Knut Inge.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse