Med lavvo som konsertlokale

En kjempefin førjulskonsert i lavvoen på Hundseth med Petter Almvik, Trond Ottesen og Hanne Hallås

NAMDALSEID

Den store lavvoen på Hundseth til Sissel Holtan og Stian Furre kan brukes til så mye. Skoleundervisning, store og små selskap av ulike slag og lørdag inviterte Aejrie Sïjte til førjulskonsert og hyggelig samvær i lavvoen. Det var et populært arrangement for de 50 billettene fort ble utsolgt.

Lavvoen var godt oppvarmet og benker med reinskinn for å sitte på så publikum slapp å fryse.

– Denne konserten var en ide som slapp ut for noen tid tilbake. Petter Almvik og jeg prata om at en konsert i lavvoen kanskje kunne la seg gjøre. Han satte i gang og han har fått med seg på sang Hanne Hallås og Trond Ottesen på gitar. Velkommen til Aejrie Sïjte, åpnet Stian.

– Det var en idé som fort ble virkelig og jeg er heldig, takket være Petter og Trond, som har fått muligheten til denne konserten. Det er skikkelig stas å være her, og ekstra artig er det at også oldemor kan være med på konserten, smiler Hanne.

Det ble en konsertopplevelse som virkelig varmet, helt fantastisk. De hadde satt sammen et program der de presenterte 12 nummer, kjente sanger som «En stjerne skinner i natt», «Himmel på jord», «Julekveldsvisa», «Happy Christmas» og ikke minst «Nordnorsk julesalme». Avslutningsmelodien «Nella Fantasia» satte et punktum på konserten som hang i ørene hele kvelden. Det er vanskelig å skrive om enkeltsanger, men må likevel nevne en fantastisk framføring og et flott arrangement av «Nordnorsk julesalme», det var bare magisk.

De som var med på å skape stemning var Morten Reistadbakk på lyd og Sander Auståker med lys.

Tusen takk for en fantastisk fin konsertopplevelse!

Det kan ikke bli bedre, Hanne og «gutan», fantastisk stemningsfullt.

 

Oldemor Anne-Lisa Damås var på konserten, – æ har ikke ord! Det var skikkelig artig å få være med på denne flotte opplevelsen! Du er så flink, Hanne.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse