Fotball J14 leder 1.divisjon og de har satt seg i respekt i hele fylket

Namdalseid J14, fra venstre trener Erlend Gystad, Vanja Solum, Miriam Benden Engesdal, Runa Gystad, Lina Øverdal, Tina Skevik, Nora Storvoll, Alma Sæther, Malin Vanebo, Leah Kaldahl, Tiril Øverdal og trener Vegard Vanebo. Foran fra venstre Kathrine Hatland og Carmen Bratberg. (Malin Kaldal var ute med kneskade og måtte stå over denne kampen)

NAMDALSEID

Torsdag var det duket for fotballkamp der Namdalseid J14 møtte Orkla på Namdalseid sin flotte arena. Jentene fra Namdalseid ligger i toppen av 1.divisjon noe som vitner om flinke og dyktige jenter på laget. Orkla ligger på nedre halvdel av tabellen.

Jentene fra Namdalseid gikk offensivt til verks med en gang kampen startet, og de viste stor innsats så det ble mange friske dueller. De er et godt samspilt lag, en herlig gjeng jenter som ville mer enn gjestene. Til pause så sto det 3-0 til Namdalseid. Målscorere var Alma Sæther, Malin Vanebo og Erica Sæther.

Etter avspark til andre omgang var det samme tempo med skudd i stang, i tverrligger og flere gode redninger av Orkla sin målvakt. Med godt spill i alle rekker fra målvakt, forsvar, midtbane som serverte flotte bruddpasninger med raske vinger ble det en klar seier 5-0 til Namdalseid J14 mot Orkla. Med denne seieren leder Namdalseid 1.divisjon med en kamp mer spilt enn Charlottenlund. Alma og Malin gjorde hvert sitt mål i andre omgang.

– Det er helt unaturlig at Namdalseid, med så få tilgjengelige spillere å ta av, har et av Trøndelags beste 11’er lag. Men det er en helt fantastisk gjeng med gode og treningsvillige spillere som vi er stolte av, og som har satt seg i respekt rundt om i fylket, sier trener Erlend Gystad.

Det var cirka 50 publikum som heia fram de flinke jentene.
Det er bare å glede seg til fortsettelsen og ønske jentene lykke til!