Aktivitetskafé

More

Namdalseid frivilligsentral ønsker hjertelig velkommen til den aller første aktivitetskaféen! Dette er en møteplass for folk i alle aldre, og vi tilbyr forskjellige aktiviteter fra gang til gang.

Vi har åpen kafé samtidig som det er ulike aktivitetstilbud på huset. Biblioteket og innbyggertorget vil også ha åpent. Aktivitetene vil variere fra gang til gang, og det vil alltid være et tilbud til barn.

På kaféen i samfunnshuset blir det salg av mat og drikke. Hit går det an å gå selv om man ikke skal være med på aktiviteter. Ta turen hit for en kopp kaffe og noe å spise. Det blir trivelig og sosialt!

Barn spiser gratis (bortsett fra kioskvarer).

Gå hit for å se programmet: https://namdalseid.frivilligsentral.no/hendelse?aktivitetskaf&Id=715368

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Internal Error
Select at least one plan for this form!

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse