Lavterskeltur til Magnushuken

More

Når Namdalseid frivilligsentral inviterer til lavterskeltur til Magnushuken så er det en tur for alle. Her går det an å kjøre helt frem for de som ønsker å bare ta del i det sosiale. De som vil kombinere det med en trimtur kan møte opp utenfor hovedinngangen til kommunehuset kl 18.00 og gå sammen på KULturstien forbi Staven og opp til gapahuken.

Vi vil sette ut noen bålpanner på fine turmål, og Magnushuken er et flittig brukt turmål i Namdalseid. Selv om det er et ildsted her fra før så har vi fått forslag om at dette er et sted som kan oppgraderes med en bålpanne i tillegg. På denne turen skal vi derfor innvie den nye bålpanna!

Vi serverer bålkaffe og kakao. Det blir mulighet for å grille for de som ønsker det. Ta med egen grillmat, kopp og sitteunderlag. Vi sørger for at det er noen ekstra campingstoler ved gapahuken i tillegg til benkene der.

Namdalseid Musikklag underholder med popup-konsert!

Vi minner om at vi forholder oss til gjeldende smittevernregler.

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER