Hornmusikk, sang, soloinnslag og artigheter på kulturkvelden

Namdalseid musikklag Juniorkorps, t.v. dirigent Stine Davidsen Fon, Ane Katrine Mølsleth, Sandra Eldnes, Monika Mehlum, Thor-Amund Davidsen Fon, Jon Adrian og Endre Mølsleth

NAMDALSEID

Den tradisjonelle nyttårskonserten til Namdalseid musikklag måtte avlyses på grunn av sykdom. Programmet var innøvd både av juniorer, kulturskoleelever og andre aktører så en konsert måtte det jo bli.
Torsdag kveld inviterte musikklaget til Kulturkveld i samfunnshuset, det var nok et par nummer som ikke var tenkt til Nyttårskonserten, men Pål og Magne skapte jo som vanlig latter med sine påfunn.

Konferansier Magne Fossum var noe bekymret for musikklagets høye gjennomsnittsalder på medlemmene.
– Vi hadde en juniorsamling med instrumentprøver og nå er det jo håp igjen. Det var en vellykket prøvekveld og mange viste interesse, vi kan ikke gi opp, men vi trenger sårt rekrutter, sa Magne.

Kulturskolen er viktig og det kommer etter hvert noen som gjerne vil vise hva de lærer. En av disse er Snorre Sverkmo Julnes som med vakker sang og herlig gitarspill framførte både Trondhjemsnatt og Bilde tå`n Ivers. Artig å få litt internasjonalt innslag i kulturkvelden og Batoul Shahoud stilte med to syriske sanger. Juniorkorpset sørget for et flott innslag med sine svingende nummer, men når man ser på juniorene så er de faktisk bare tre. Hyllest til de «eldre juniorer» som støtter opp når det er yngre krefter som gjerne vil spille. Og en av de yngre er kornettist Ane Katrine som stilte opp med Ole Edvard Antonsen sin «Vidda». Flott utført med komp av tuba, saksofon og klarinett. Slipp nå jenta til som solist i musikklaget, det blir jo dobbelt så artig for henne!

Pål Tørring og Magne Feragen er kjent for sine mange krumspring, men noen egen tekst hadde de ikke med denne gangen.
– Vi hadde ikke noe å skrive om, fylkesvegen til Malm er ikke ferdig og heller ikke kraftlinja i Sjøåsen. Ikke har det vært de store problemene på vegene i vinter heller, men neste gang, smilte Pål.
De to fikk fram latteren og spesielt da med Vals i Lekstugan der lurken var med.

Vertene avsluttet en fin kulturkveld og man kan godt si at alderen lot seg ikke merke. Godt spilt og er det en melodi som henger i ørene så var det et artig gjenhør med The Westerners.
Pavane in Blue var også veldig bra spilt med fine soloer både i småmessing og altsaksofon.
– Det neste på musikklaget sitt program er selvsagt 17.mai, Gladag første helga i juni, samarbeid med songlaget om et stort arrangement «KORMUS» og selvsagt vårt populære lotteri «Baillslæpp», sa Magne Fossum og takket for oppmøtet.

Snorre Sverkmo Julnes imponerte med herlig gitarspill og vakker sang.

 

Artig med litt internasjonalt innslag, Batoul Shahoud framførte to syriske sanger.

 

«VIDDA» framførte Ane Katrine Mølsleth, vakkert og sikkert kornettspill.

 

Artigkaran Pål «Mørkraidd» Tørring og Magne Feragen her med «Vals i Lekstugan».

 

Det var flere soloinnslag i melodien «Pavane in Blue», blant andre Thor-Amund Davidsen Fon og Gunnhild Kaldahl på saksofon.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse