Lavterskeltur til Sjøåsberget

More

Namdalseid frivilligsentral inviterer til lavterskeltur til Sjøåsberget 9. mai kl 12.00.

Parkering og oppmøte ved trafostasjonen ved avkjørselen til Brattlia kl 12.00. Vi går sammen fra trafostasjonen, og vi går traséen som er gammelvegen til gården og deretter blir det sti videre opp til berget.

Lavterskelturen er for alle som har lyst på en trimtur og ingen vil bli fragått. Vi oppmuntrer spesielt de som ønsker å være mer aktiv, men som synes det er litt tungt å komme seg ut. Selv om dette ikke er en spesielt lang tur vil vi likevel gjøre oppmerksom på at det ikke er en tur for de som har vanskelig for å gå da det er ulendt terreng.

Ta med egen mat, kopp og sitteunderlag. Det blir mulighet til å grille for de som ønsker det. Vi serverer bålkaffe og kakao. Det vil være benker å sitte på oppe på berget. Vi minner om at smittevernregler med avstandskrav også gjelder ute, men vi kan være flere samlet enn innendørs.

Lars Østring tar med gitaren og byr på litt underholdning. Velkommen til en trivelig stund!

Det er ingen påmelding for å være med på turen.

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER