Mat og Prat – med tapas

21. April 2022

18:00

Namdalseid frivilligsentral inviterer til Mat og Prat igjen etter en lang pandemi-pause. Det blir en kveld med tapas på skolekjøkkenet på Namdalseid skole torsdag 21. april kl 18.00. Vi beregner å være ferdige til ca kl 21.00. Dette er en kveld for alle som har lyst, men vi har påmelding og begrensende plasser.

Sammen skal vi få en trivelig og sosial kveld med mye god mat! Vi går sørover til Spania og lager gode tapasretter. Alle deltakerne skal være med og lage maten. Dette er ikke et kurs, men det er en tilrettelagt matkveld med planlagt meny og innkjøpte varer. Så skal vi hjelpe og inspirere hverandre, lage mat i felleskap før vi spiser sammen.

Tapas er i det spanske kjøkkenet småretter og fingermat. Begrepet kan inkludere alt fra små og uformelle retter til avansert kokkekunst. Vi skal lage forskjellige retter og avslutte med en god spansk dessert! Vi serverer mineralvann til maten og kaffe til desserten.

Etter at vi har spist hjelper alle til med oppvask og opprydning. Kvelden avsluttes når vi kan forlate skolekjøkkenet rent og pent.

Vi har plass til 12 personer denne kvelden. Hvis det blir flere som melder seg på så skriver vi venteliste i tilfelle noen melder avbud. Påmelding via sentralbordet (tlf 74 21 71 00) eller på hjemmesiden til frivilligsentralen (finn arrangementet i kalenderen).

Deltakeravgift kr 100,- som betales samme kveld (vipps, kontant eller kort).

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse