Digitalt årsmøte fungerte helt greitt

Årsmøtet til LHL-Namdalseid ble digitalt, fra venstre Aase Hynne, May Berg, Unni Thorsen, Kåre Heggdal, medhjelper Line Moe Hansen, Sigmund Lie, Astrid Aune, Tor Bøgseth og Jostein Moe

NAMDALSEID

LHL-Hjertetrimmen er en viktig del av Trimmen og her er det faste aktiviteter på mandager og torsdager for både damer og herrer. En trivelig time med bruk av mange typer treningsapparater i et flott treningsstudio. Treningen avslutter de med kaffe, en god prat og ei og anna skrøne. Fredag kveld var det årsmøte, et årsmøte som ble annerledes enn vanlig, de måtte ta det digitalt.

– Så ble det et digitalt årsmøte i år! Dette hadde jeg ikke trodd jeg skulle oppleve, men det blir sikkert greit, sa leder Jostein Moe.

Styret i LHL-Trimmen møtte på biblioteket og med hjelp av Line Moe Hansen fungerte nettet så man hadde tovegs kontakt. 20 medlemmer deltok på Teamsmøtet, et annerledes årsmøte som fungerte bra.

Golf, grillhus og skotthyll
På grunn av den pågående korona-pandemien har Trimmen vært stengt i perioder noe som har ført til en nedgang i antall besøk. Men nå er det jevnt godt besøk på det flotte treningsstudioet til LHL-Namdalseid. Noen av lagets sosiale aktiviteter ble i 2020 avlyste, men nå ser det ut til å bedre seg med korona og da er det håp om både medlemstur og julebord.
I fjor satte LHL opp et flott grillhus i Kariskogen hvor de arrangerte skotthylltreninger en gang i uka utover sommeren. Det ble avviklet skotthyllmesterskap tidlig på høsten.

– Nå er vi i gang med skotthylltrening og dersom Namsos kommune gir oss tillatelse blir det satt opp en minigolfbane i området. Det er en golfbane Joar Anzjøn donerte til LHL, opplyste lederen.

Aktiviteter
Av aktivitetsplanen for LHL-Namdalseid ser man at det mangler ikke på forslag for gjøremål. Drifte LHL treningsstudio i gamle kommunehuset, kurs i førstehjelp/hjertestarter, vinter og høstkurs for hjertetrimmere, tilrettelegge skotthylltrening og arrangere klubbmesterskap og ikke minst arrangere busstur for medlemmer og det tradisjonelle julebordet på Langvassheimen. Verdt å merke seg er kommentaren:
Ved alle LHL sine aktiviteter skal trivselsfaktoren spesielt vektlegges!
Det er bare å håpe at korona og alt som følger med denne slipper taket slik at lag og foreninger kan begynne å fungere normalt igjen.

Valg
Leder i valgkomiteen Martin Elden kom innom og refererte komiteens forslag til tillitsvalgte:
Disse ble valgt: Leder Jostein Moe, nestleder Kåre Heggdal, styremedlemmer May Berg, Sigmund Lie, Tor Bøgseth og Aase Hynne.
Tor Bøgseth ble valgt til studieleder etter Torbjørn Tinglum som har fungert i flere år. Torbjørn fikk en gave for godt utført arbeid. Blomster til Bjørn Mosti for god jobb som trimvakt og en oppmerksomhet på hans 80-årsdag. Blomster også til Line Moe Hansen for hjelp med det digitale møtet.

Leder i fylkesutvalget Kjellrun Vikestad deltok også og hun snakka om saker det jobbes med på fylkesplan i LHL. Men hun var mektig imponert over aktiviteter i lokallaget på Namdalseid.

– Som jeg hører har dere et fantastisk opplegg med aktiviteter for medlemmene og et flott treningsstudio. Jeg må innom dere for å se på trimrommet deres. Lykke til videre med jobben i laget, sa Vikestad.

Kaffe, snitter fra Sentrum Auto og waelskringle ble servert etter møtet!

Leder i Valgkomiteen Martin Elden kom på møtet og presenterte forslaget til nytt styre.

 

Valgt; Tor Bøgseth ble studieleder og Jostein Moe fortsetter som LHL leder, i alle fall ett år til.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse