Satser 200.000 kroner for bygda og miljøet

Are Magnus Dahl har investert 200.000 kroner på spylevæskeautomat. - No kain dåkk fyllj embalasjefri spylervæsk 24/7 – 365 daga i året på Namdalseid

NAMDALSEID

Are Magnus Dahl som driver Dahl’s Landbruksdrift i verkstedet på Shell Namdalseid har investert i spylevæskeautomat. Dette for å ta vare på miljøet og for å skape litt mer liv ved stasjonen.

– Jeg har investert rundt 200.000 kroner på automaten og ser på det som et tilbud for bygda og vegfarende. En ting er pengene, men håpet er jo å kunne skape litt mer liv ved stasjonen. Et poeng er også at man slipper plastikkposene/kannene, tar vare på miljøet det, smiler Are Magnus.

Automaten er tilgjengelig hele døgnet gjennom hele året og fylling er som fra drivstoffpumpene. Tanken i automaten rommer 1.500 liter og Are har kontroll på innholdet via mobilen.

– Blir det forskjell på spylevæsken for vinter og sommer?

– Ja, det blir det. Vinterspylevæska holder nå -30 grader og den blir «tynnet» ut utover våren når det blir mildere i lufta. Sommerspylevæska vil nok holde cirka -5/8 grader. Literprisen er nå kr 21,90, men den blir justert ned etter hvert som våren nærme seg, sier Are Magnus.

Are Magnus yter service og fyller på spylevæske.

 

– Snedig å fylle rett på tanken, smilte Nils Johan Kaldahl som stoppet for å prøve nyinvesteringen.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse