Det var mange skumle skikkelser på Halloweenfest, skummelt var det også i ungdomssenteret

De ble ikke skremt av spøkelse ved inngangen disse Halloweendeltakerne

NAMDALSEID

Halloween kommer av «All Hallow Even», eller på norsk «allehelgensaften» som markeres 31. oktober. Halloweenfeiringen i Norge fikk sitt gjennombrudd omkring år 2000. Svært mange barn kler seg ut og går omkring i nabolaget med konseptet «knask eller knep», og får som regel godterier. Denne kvelden/natten blir ofte kalt for «årets skumleste natt». Ikke så rart, for da er både vampyrer, spøkelser og hekser i farta.

Slik var det også torsdag kveld da 126 mer eller mindre skumle personer var samlet i Namdalseid samfunnshus til en skikkelig Halloweenfest. Samme hvor man snudde seg så man hekser, små vikinger, noen med skjelettklær, små søte prinsesser og barn med mange andre kostymer. Ingen tvil, alle hadde en artig og heftig kveld, pølser og brus og litt sukkertøy hørte til.

Halloweenfeiringen i Namdalseid arrangeres av Namdalseid Røde Kors og Namdalseid Frivilligsentral.
– Dette er artig ja, full fres og de fleste går også den spesielle Halloweenløypa. Alle storkoser seg, smiler Kjell Inge Aas fra Røde Kors.

Skummelt

I ungdomsklubben var det skikkelig skummelt. Her hadde Kari Anita Dahl Nilsen opplesning av selvskrevet «skrømteventyr». Det skal sies at i det halvmørke rommet ble selv jeg skremt, bra det var en vegg å støte på.

– Dette var artig, litt skummelt, men det skal det jo være, smiler de «småskremte» ungdommene som hele tiden satt og ventet på neste; VRÆÆÆL!
– Jeg har leita i forskjellige bøker etter slike småskumle historier, jeg fant ingen så jeg skrev en selv, smiler skremmerdama Kari Anita.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse