Skiskytteren fra Bjørg ble midtnorsk mester

Vegard Jermstad ble midtnorsk mester i rulleskiskyting i Knyken lørdag i klasse M19. Andreplassen til Mads Arnevik fra Trondhjems skiskyttere t.v. og Samuel Tyvold fra Byåsen nummer tre. Begge går for Team TBT (Foto: Privat)

ORKDAL

Skiskytter Vegard Jermstad er skikkelig i gang igjen etter nesten to år med skade. Nå er det full fart både med treninger, lærlingearbeid og saueleiting.

Lørdag var det midtnorsk skiskyting på rulleski i Knyken og selv med to bom tok Vegard seieren i klasse M19.

– Det er kjekt å være tilbake for fullt igjen etter nesten to år med skade. Selv om vi var bare tre løpere i klasse M19 så var det en god konkurranse og artig å få teste seg. Blir spennende å se hvordan det går framover nå, sier Vegard.

Vegard har ei travel tid med mye treninger og konkurranser framover. Han er også lærling på landbruksverkstedet på Korsen og hjelper til med saueleiting hjemme.

Du har liksom fullt opp med gjøremål?

– Ja, det er slik jeg vil ha det, fin trening alt dette. Jeg går for Team Innherred Skiskyting og trener også på Steinkjer videregående, og det er et skikkelig bra opplegg. Det er ei spennende og travel tid nå og helga 18.-19. september er det NM på Lillehammer, glede meg til den, sier en travel Vegard Jermstad.
Vegard ble norgesmester i sin klasse i desember i fjor og vi ønsker han lykke til videre.

 

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse