Ingela byr på julestemning på Langøren gartneri

Hos Ingela kan man få kjøpt både julepynt, planter og koselige dekorasjoner.

Desember er julemåned og ventetid. På Langøren gartneri er Ingela godt i gang med julesalget.

Her kan du kjøpe både gaver og noe til deg selv som pynter opp i adventstiden og i jula! Her er finnes julepynt, planter og koselige dekorasjoner.

Du kan kjøpe en ferdig dekorasjon, men Ingela kan også lage på bestilling. Da bestemmer kunden pris og hva som skal være med i dekorasjonen.

Ingela forteller at hennes favoritt er sammenplantninger, men at hun også synes det er artig å lage buketter! Sønnen Ørjan er den som lager mest juledekorasjoner.

-Vi selger mange sammenplantninger og dekorasjoner nå før jul, sier Ingela. Hun forteller at de siste årene har det vært en trend at det skal være mer naturlig og rent, uten at det er overpyntet. –Men alle får det selvsagt slik de vil ha det, legger hun til.

-Her på Langøren lager vi ting som ikke er masseprodusert. Vi har vår stil, men vi har likevel aldri veldig mange like dekorasjoner og sammenplantninger.

Ingela ser også at kundegruppen endrer seg. -Før var det først og fremst den eldre garde som ga og fikk mye blomster, men de siste årene har vi sett at kundegruppen blir yngre og de har andre behov.

Noen liker å kjøpe juledekorasjoner ferdig, mens andre liker å lage de selv som en koselig førjulsaktiviet. På Langøren er begge deler mulig. Ingela forteller at de har alt som skal til for å lage selv, så enten kan man komme hit og kjøpe alt utstyret og ta med hjem. Men som hun sier: Det går an å komme hit og lage dekorasjonen på stedet, så slipper du sølet hjemme!

Langøren gartneri kjører ut blomster hver dag, så det er bare å ringe og bestille. De leverer til Namdalseid, Statland, Flatanger, Bangsund, Beitstad og Osen.

En praktisk opplysning er også at de fleste plantene på Langøren gartneri er produsert i Trøndelag. Det kan vi kalle kortreist!

Og Ingela er veldig gode på åpningstider! I tillegg til de faste åpningstidene har hun utvidet åpningstider i desember, og skulle ikke det passe heller så er det bare å ringe henne og gjøre en avtale! Ring 412 33 006.

 

Åpningstider i desember:

Mandag – lørdag:
3. des – 12.des: kl 10 – 17
13. des – 22.des: kl 10 – 19

Torsdag 13. des: kl 10 – 22
Torsdag 20.des: kl 10-22

Søndag 16. des: kl 10 – 17
Søndag 23. des: kl 10 – 17

Julaften: kl 10 – 13

Mellomjula, 27. – 29. des: kl 10 – 13

Nyttårsaften: kl 10 – 13

Når du kommer innom Langøren og har godt tid kan du også få deg en kopp kaffe, te eller gløgg, forteller Ingela.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse