Barneidrettsleir med TINE Fotballskole, et høydepunkt før sommerferien

Det var full fart på alle baner, også blant de yngste fotballspillerne

NAMDALSEID

TINE Fotballskole er et populært tiltak for veldig mange barn/unge før sommerferien starter. Namdalseid Idrettslag har i en årrekke hatt dette tilbudet til idrettsinteresserte barn fra skolestartere til 7.klasse. I år var det 97 deltakere på ulike aktiviteter.

– Dette er kjempeartig for alle og vi er glade for å være i gang igjen etter to års opphold. 97 deltakere fra førskolealder til 7. klasse er kjempebra og nå er det full fart på mange baner her, sier leder i barneidrettsgruppa Randi Meier.

Godt tilbud

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid som stammer fra 1998. At dette tilbudet er ettertraktet viser tallene på deltakere og instruktører. Det er rundt 70.000 barn og unge fra 500 klubber som deltar og det må til 14.000 instruktører. Siden oppstarten har TINE og NFF arrangert TINE Fotballskole for over 1,5 millioner barn i hele Norge. I år fyller fotballskolen 25 år.

TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et godt tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten generelt.

Pluss i boka

For å gjøre idrettsdagene spennende for flest mulig barn velger Barneidrettsgruppa i Namdalseid idrettslag å kalle sportshelga for Barneidrettsleir med TINE Fotballskole. I helga var det sportshelg med barn fra Malm, Flatanger, Bangsund og Namdalseid som var fordelt på flere idrettsgrener.

– Vi har tilbud på forskjellige idrettsgrener til barna; skyting med rifle på Lyngen skytterbane, allidrett, innebandy, lørdag var det kajakkpadling ved Straumen og selvsagt mye fotball begge dager. For å hjelpe til har vi flere ungdommer som trenere, instruktører og dommere så et stort pluss i boka for de. De tar barna i sin favn, sier leder Randi.

Hjelperne, trenere og fotballdommerne var ungdomsskoleelever og de synes det var stas å hjelpe til.

– Det er artig å kunne hjelpe til og å være trenere, smiler de ute på banen.

Mange hjelpere stiller opp både på banen, som instruktører på padling og innebandy, matlaging, kiosk, på skytterbanen og ellers der er behov for hjelp.

– Radig å arrangere idrettsdager når foreldre/foresatte stiller opp både lørdag og søndag, smiler Randi Meier.

Godt samarbeid mellom fotballgruppa og barneidretten, fra venstre for fotballgruppa Joakim Brørs og Kent Inge Gripp, barneidretten Anniken Selbo, leder Randi Meier, Hilde Lauvsnes og Inger Johanne Røthe.

Denne gruppa ble trent av Christopher Bratberg, t.v. Eldbjørg, Trygve, Arn og keeper Alva.

 

Trenere og dommere, de hadde en travel helg, f.v. Leopold Nordtvedt, Jonas Sverkmo, Peder Brørs, Petter Mork, Alva Kaldahl, Ane Gystad og Jasmine Olsen. – Det er artig å kunne hjelpe til!!

 

Innebandygruppene hadde pause i spillet, men noen trente litt likevel, bak f.v. trenere Stian Hansen, Sverre Anton Sverkmo, Olander Vegarsønn Staven, Bård Erlend Solum og Erlend Stakset. – Her var det 18 på lørdag og 20 spillere søndag. Flinke barn, men de måtte ha en pause, blir lange dager, sier Erlend.

KAJAKK VED STRAUMEN:

Synna gikk fra kajakk til kajakk, – ikke vannskrekk her nei!

Fint med kajakk på Finnvollvatnet lørdag.

Litt strevsomt å komme seg om bord etter en rulle, Iver får hjelp av Gro.

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse