Songlaget feiret VÅR DAG og inviterte til Kaffekonsert

Namdalseid songlag og dirigent Torunn Johnsen inviterte til VÅR DAG-Kaffekonsert, bandet Komp og Prakt består av Julie Sæther Laupstad, Magne Feragen og Jan Åge Kolstad

NAMDALSEID

Namdalseid songlag feiret sin VÅR DAG og inviterte til gratis Kaffekonsert på fredag ettermiddag. Fullt hus og flott underholdning av kor, kulturskoleelever og ei stor kunstutstilling.

I hele 2022 feirer vi frivilligheten – Norges største lagarbeid – Frivillighetens år 2022!

VÅR DAG er en nasjonal markering av Frivillighetens år som involverer alle i den norske frivilligheten – hver eneste organisasjon og forening oppfordres til å velge seg sin dag for å være med å feire VÅR DAG!

Korsang er en av de største frivillige kulturaktivitetene i Norge med 30 000 medlemmer fordelt på over 1000 kor og vokalgrupper.

– Sammen med andre organisasjoner i Norge, som baserer seg på frivillighet, feirer vi Norges viktigste lagarbeid og vi har fått VÅR DAG fredag 23. september som også er vår stiftelsesdag, skriver Norges Korforbund.

På fredag feiret Namdalseid songlag, med dirigent Torunn Johnsen, sin VÅR DAG med «Kaffekonsert» i samfunnshuset. De hadde invitert med seg elever i Namsos kulturskole avdeling Namdalseid til å delta på konserten.

– Denne dagen 23. september er korbevegelsens VÅR DAG og skal være fokus på drivkraften og entusiasmen som kjennetegner Norsk korbevegelse. Namdalseid songlag lever så til de grader opp til det. Her har de invitert kulturskoleelever og de har med bandet «Komp og prakt» til å akkompagnere seg. Ikke minst, tenk å fylle hele samfunnshussalen til randen, alle velkommen til Kaffekonsert, sier toastmaster Steinar Lyngstad.

Fra scenen var det mye flott korsang og elevene fra kulturskolen stilte med to flotte dansenummer, sang og gitarspill, pianosolo og ei flott kunstutstilling. Magne Feragen viste at han kan mer enn å spille trekkspill, han er også god på «Vømmølmusikk», sangen Slaktarn slo an den! Stian Hansen er en fremragende pianist og han framførte en melodi fra Jungelboken; «Necessities».

– I år er det 10 elever på Kreativt verksted. De er ivrige til å jobbe og nå har de laget ei kunstutstilling til temaet «Tegn en sang». Jeg må si de har utført oppgaven kjempebra, forteller lærer Hanne Siri Høgden. Liv Elin Susegg er også lærer der.

Namdalseid songlag hadde fått tilskudd til sin VÅR DAG-Kaffekonsert og de inviterte derfor til gratis konsert med kunstutstilling. Kaffe og kaker ble solgt i pausen, og denne kvelden var en skikkelig flott publikumskveld med variert program og masse folk. Det var sikkert 120 i salen!

BlimE!-dansen 2022: «Den ene», dans med elever fra 2.- 6. klasse.

 

«We got love» danset elever fra 5.- 6 klasse.

 

Flott baryton spill av Iver Sæther Skansen, melodi «Bella Ciao» med pianokomp.

 

Ingrid Høgden, sang og gitar og Thalia B. Fossli, sang og piano framførte sangen «Heime».

 

Til venstre Sivert Petersen Bratli og Snorre Sverkmo Julnes med sangen «Sånn som elva».

 

De var med rette stolte over sine tegninger, t.v. Margit Altin Skulstad med «Ro, ro til fiskeskjær» og Anne Sofie P. Årbogen med tegningen «Bæ, bæ lille lam».

 

Eldbjørg H. Furre viste stolt fram sin versjon av «Dyrene i Afrika», (Åtte små sjiraffer).

 

Sangen «Hjulene på bussen…» hadde Jana Shahoud tegnet.

 

 

Annonse
.
.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total 

 

AnnonseFLERE NYHETER

Annonse