Den aller siste kulturprisen i Namdalseid kommune til sang og musikk

Kulturpris 2019 til Namdalseid musikklag og Namdalseid songlag, t.v. fra musikklaget, Gunnhild Kaldahl og dirigent Lars Erik Aalberg og leder i songlaget Nina Edel Damås og dirigent Torunn Johnsen. Prisutdelere var varaordfører Arne Bratberg og ordfører Steinar Lyngstad

NAMDALSEID

Namdalseid songlag og Namdalseid musikklag fikk lørdag, på Glada`n, tildelt Namdalseid kommune sin siste kulturpris.

– Da vi fra 1.januar 2020 blir en del av Namsos kommune så er dette siste året vi deler ut Namdalseid kommunes kulturpris. Det betyr at framtidige kandidater, også fra Namdalseid og Statland, kjemper om prisen på lik linje med øvrige lag, foreninger og enkeltpersoner i den nye og større kommune. Kulturprisen 2019 går til to lag som alltid stiller opp, i kirka, 17.mai, holder konserter og andre tilstelninger i kommunen. Jeg er veldig glad for at den siste kulturprisen går til to flotte representanter innen kulturlivet i Namdalseid, sa ordfører Steinar Lyngstad blant annet før han opplyste at den siste kulturprisen deles ut til Namdalseid musikklag og Namdalseid songlag. Varaordfører Arne Bratberg var behjelpelig med utdelingen.
Prisen består av 10.000 kroner til hvert av lagene og blomster.

Stor stas
– Det å få kulturprisen er vel et bevis på at vi gjennom mange år har gjort et godt arbeid i bygda. Det er stor stas dette og det gir oss motivasjon til å fortsette. Vi har en høy gjennomsnittsalder i musikklaget og det er viktig å bli satt pris på. Vi føle et sterkt fellesskap innad, både menneskelig og musikalsk, sier Gunnhild Kaldahl og dirigent Lars Erik Aalberg.

– Dette var overraskende, men kjempestas å bli satt pris på. Vi ofrer mange kvelder og dager på det vi liker å holde på med. For eksempel sang i kirka på julaften, på Glada`n, arrangere Syng og Dans og delta på 17.mai for å nevne noe. Dette var skikkelig artig, sier leder Nina Edel Damås og dirigent Torunn Johnsen.
Som det ble sagt fra begge prisvinnerne: – Det er så artig at begge lagene fikk kulturprisen samtidig!

 

Kulturprisvinnerne applauderer til hverandre.

 

– Det er så artig at vi fikk kulturprisen samtidig! Til venstre Gunnhild Kaldahl, Lars Erik Aalberg, Nina Edel Damås og Torunn Johnsen.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse