Ny gapahuk ved Straumen, Finnvollvatnet

Snekker for frivilligsentralen t.v. Sigbjørn Westrum, hjelpesmann Gunnar Staven og snekker Tore Skjerve for fjellstyret. Representant for Namdalseid Fjellstyre Terje Haugen var på besøk

NAMDALSEID

Straumen ved Finnvollvatnet er et populært friluftsområde og blir mye brukt av bygdefolk og andre. Her har også skoleklasser, lag og foreninger sine sammenkomster og det er grillet mang ei pølse her. Nå er den gamle gapahuken borte og en ny stor og fin gapahuk er straks ferdig.

Den nye gapahuken er et samarbeidsprosjekt med Namdalseid Frivilligsentral og Namdalseid Fjellstyre.

– Fjellstyret hadde plassen og vi ordna grunnen til gapahuken. Oddbjørn Aune har planert og pussa til. Frivilligsentralen har gapahuken og dette blir kjempebra. Tilgjengelig med rullestol er det også. Den gamle gapahuken har vi flyttet til hengekøyeplassen litt lengre innover her, sier fjelloppsynsmann Harald Røthe.

Vår Dag

Som en del av Frivillighetens år setter Namdalseid frivilligsentral opp en gapahuk som en gave til alle innbyggere! Valget falt på Straumen ved Finnvollvatnet, og her blir det nå en ny og større gapahuk som erstatter den gamle.
Den nye gapahuken er 17 m og har god plass til 12-18 personer. I midten er det grill med bord og det er benker langs veggene.

– I forbindelse med åpning og innvielse av den nye gapahuken inviterer vi til åpen dag for alle ved Straumen 18. juni klokka 12.00-15.00. Denne dagen gjør vi til et VÅR DAG-arrangement i Frivillighetens år, sier Monica Sotberg.

Artig

Uteområdet ved gapahuken blir også oppgradert med nye rastebenker og bålpanne.

– Så har Statskog gitt en kobberkjele som skal oppbevares i gapahuken og brukes der ved arrangementer. Det å være med på et slikt prosjekt har vært artig og det er en ny erfaring for frivilligsentralen. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på dette prosjektet, sier Monica.

Åpning

Det blir en storslått åpning av nyervervelsen ved Straumen; Ordføreren kommer og klipper snor, underholdning og aktiviteter for barn og voksne, anledning til å prøve passasjersykkel, gratis mat, viltburgere, tilberedt av Terje Haugen, bålkaffe og kakao og kulturvandring og natursti.

Arrangøren setter opp gratis buss som tar opp passasjerer mellom Sjøåsen og Korsen. Bussen skal være på Straumen klokka 12.00. og påmelding er på Innbyggertorget telefon 74 21 71 00. Avgang fra Straumen er klokka 15.00.

Man kan ikke klage på utsikten ved Finnvollvatnet.

 

Stor, flott og godt med plass i den nye gapahuken ved Straumen.

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse