Namsos kommune inviterer hjemmeboende over 65 år ut på middag

Kommunen inviterer til middag for alle hjemmeværende over 65 år. - Dette er noe vi ser fram til å gjennomføre sammen med gode hjelpere

NAMSOS

Namsos kommune v/Innbyggertorg og frivillighet har søkt Statsforvalteren og fått innvilget tilskudd til å invitere hjemmeboende eldre over 65 år ut på middag. Dette er en ordning finansiert av Helsedirektoratet. Formålet med tilskuddet er å motvirke fysiske og psykiske konsekvenser av sosial isolasjon og å legge til rette for at eldre igjen kan være del av et sosialt fellesskap etter at vaksinasjonen er gjennomført. Tilskuddsordningen skal gjøre det mulig for kommuner som samarbeider med restauranter å tilby billige middager for hjemmeboende eldre som ønsker å spise sammen med andre.

Middagene gjennomføres fra mandag 28. juni til torsdag 1. juli, alle dager klokka 17.00 på Ullvaren kafe as. I tillegg til middag vil det bli underholdning.
Egenandel kr 100,- per person. Mat, underholdning og transport er inkludert. Betaling med kontanter, kort eller vipps på stedet.

Varaordfører Kjersti Tommelstad og leder i Utvalg for folk, Gina Holmen Berre er vertskap på to middager hver. I tillegg får vi hjelp fra frivillige til å gjennomføre middagen.

Det settes opp busser slik at innbyggerne kan komme seg enkelt til arrangementet. Buss settes opp fra Namdalseid og Statland mandag 28. juni, men det er mulig å delta på en av de andre dagene i stedet, da må man komme seg til Ullvaren for egen maskin.

-Når vi har fått påmelding fra de som ønsker skyss setter vi opp buss fra der folket har meldt seg på. Alle får beskjed om tidspunkt og sted, sier leder Innbyggertorg og frivillighet Brit Randi Pedersen.

Dette er noe vi ser fram til å gjennomføre sammen med gode hjelpere. Påmeldingen er i gang og det er mange som ønsker å delta, men det er fortsatt plass til flere.

Påmelding skjer til kommunens sentralbord tlf. 74 21 71 00, påmeldingsfrist er tirsdag 22. juni.

https://namsos.kommune.no/aktuelt/namsos-kommune-inviterer-hjemmeboende-over-65-ar-ut-pa-middag.16198.aspx

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse