Fin start på advent med juletretenning, kveldsmat og adventskonsert

Barna samlet seg rundt nissen etter tenning av juletreet

NAMDALSEID

Søndag inviterte Namdalseid musikklag og Namdalseid songlag til sin tradisjonelle adventsstund og tenning av juletreet ved butikken. Mange lurte på om det var noen som drista seg ut i kulda for gradestokken viste -20 grader, men klokka 16.57. kom det folk frå alle steder i sentrumsområdet.

– Det er kaldt, men friskt, berre å kle på seg, det er jo vinter og 1.søndag i advent!

Presis klokka 17.00. ble det lys på juletreet og rundt 60 store og små gikk rundt treet og sang sammen med nissefar. Forsamlingen gikk deretter i lystog opp til helsetunet der man ble invitert inn på stua til sykeheimen. Der var mange beboere samlet og nissen og rottene sang og danset før nissefar delte ut godteposer til de oppmøtte. Stor stas!

Flott tradisjon
I samfunnshuset hadde medlemmer i musikklaget og songlaget disket opp med kveldsmat der man kunne forsyne seg av et rikt utvalg påsmurte snitter. Og folket møtte opp og fylte storsalen, noe arrangøren satte stor pris på.

– Adventsstund og tenning av juletreet ved butikken er et samarbeid mellom Namdalseid musikklag og Namdalseid songlag. Dette har vi hatt i noen år så vi kan vel kalle det en tradisjon. Her blir det underholdning med sang, musikk og dans. Kveldsmaten er satt ut og etter hvert blir det åresalg med trekning av sponsede gevinster. Artig å se at så mange trosser kulda og tar turen hit, både barn, voksne, godt voksne og nissefar. Trivelig å arrangere når det er slik, sa leder i Namdalseid musikklag Brit Randi Sæther Pedersen.

Underholdning
Flott utført dans av fjerdeklassinger som danset til «Engler i sneen» av Emma. Man kjenner at jula nærmer seg når musikklaget framførte kjente og kjære julesanger. Fornemmelsen av jul ble nok enda sterkere når songlaget framførte «Nordnorsk julesalme». Flott adventskonsert og ei fin kveldsstund 1.søndag i advent!!!

Det ble også sang og gange rundt juletreet ved Prixen.

 

Nissen delte ut godteposer på helsetunet, det var stor stas med et slikt opptog med besøk 1.søndag i advent.

 

Så glad blir man når man får nissegodtepose!

Sang og musikk for full sal, en fin start på adventstida!

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse



Annonse