«8 Hjelpere» klare til innsats

Elevbedriften «8 Hjelpere» består av fra venstre Emil Altin Bondø, Martin Tørring, Trygve Bratli, Runa Tørring og Vibeke Nilsen Behrns, fremst t.v. lederne Elvira Sverkmo og Oda Kolstad Seierstad, Kahled Shahood var ikke til stede. (Deres første oppdrag var sikret når bilde ble tatt)

NAMDALSEID

Det er senhøstes og vinteren nærmer seg og kanskje er det noen som ikke har fått fjernet løvet i hagen. Kanskje er det også noen som ser mørkt på snømåkingen som kommer. Da er det noen spreke ungdommer som kan stå til tjeneste med diverse gjøremål.

– Vi er ei Elevbedrift med navnet «8 Hjelpere» som kan bistå med forskjellige jobber. Vi går i 9.klasse og alt vi måtte tjene går til vår klassekasse, sier lederne Elvira Sverkmo og Oda Kolstad Seierstad.

Elevbedriften startet de i fjor høst og da med baking og salget av bakverk skulle de gjøre på for eksempel Glada`n. Dette hadde blitt bra det, men…

– Så kom koronaepidemien og satte en stopper for dette. Da måtte vi tenke nytt og nå er vi klare for å hjelpe til med både hagearbeid og snømåking. Vi liker å hjelpe folk så det er bare å ta kontakt med oss og vi tar jobber i nærområdene der vi bor, sier de arbeidsvillige ungdommene.

Dette ble litt tøffere enn å bake kaker og tilbudene deres er varierende. Har du en hund eller flere så tar de gjerne en luftetur med de, og nå begynner folket å stelle til jul og da kan det fort bli noe som skal pantes.

– Vi kommer og henter flasker og bokser mot at vi får panten. Vi gjør alt for å få penger til skoleturen vår etter 10.klasse. Det kan også være at det er kunder som har andre oppdrag også, vi er interesserte i det meste, sier Oda.

Prisene de presenterer skremmer ingen, så det er bare å ta kontakt med elevbedriften «8 Hjelpere» dersom man ønsker hjelp. Her er priseksempel: lufting av en hund kroner 50,- og har man flere hunder er det 10,- kroner for de.
– Det blir billigere jo flere hunder, smiler Emil lurt.

Kontakt gjøres på telefon; 404 90 152 (Elvira) eller 949 72 534 (Oda), e-post til gsverkmoelvira@gmail.com

– Betaling for oppdrag gjøres helst med VIPPS eller til bankkonto. På grunn av korona tar vi helst ikke kontanter, men må vi så ordner det seg det også, sier «8 Hjelpere» som er spente på oppdrag.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse