Endelig var det klart for håndballgruppa sine første hjemmekamper i egen hall

J-12 sitt lag ble de første til å spille kamp i Namdalseid Idrettshall, foran til venstre Leah Toldnes Kaldahl, Kristina Hatland og Malin Strøm. Bak fra venstre trener Linda Modell, Ingrid Serine Høgden, Kathrine Hatland, Thalia Fossli, Alma Sæther, Ingrid Normann, Malin Vanebo og leder i håndballgruppa og trener Siri Anzjøn

NAMDALSEID

Lørdag inviterte håndballgruppa på Namdalseid til sitt første offisielle arrangement i den nye Namdalseid idrettshall. Her møtte to lag J-12 og ett J-14 fra hjemmearrangøren lag fra Frol og Rørvik. Handballgruppa har jo god erfaring med å arrangere håndballturneringer i Beitstadhallen, men nå gleder de seg til hjemmekamper i egen hall.

– Vi er nå litt spente på vårt første arrangement og spesielt i denne koronatida. Vi startet treninger i hallen etter høstferien og forrige helg var vi på kamp på Inderøy, så vi er godt i gang. I dag blir det vår første kamp i nyhallen og det blir godt og endelig få spille på hjemmearena. Så er det veldig kjekt å slippe å kjøre utenbygds for å trene, sier en spent trener i J-12 Linda Modell.

Historisk dag
Det var en historisk dag og en dag å være stolt over da første kampen skulle starte i Namdalseid idrettshall. Hallen var pyntet til fest og det var en spent og stolt sekretær i handballgruppa som ønsket velkommen.

– Denne dagen har vi venta og gledet oss til lenge, ja i flere ti-år, men i dag er vi stolte over å kunne vise fram den nye hallen vår. Vi er jo en smule spent på vårt første arrangement i egen hall! Dette er en skikkelig festdag for oss alle, velkommen til handballkamp, sa en noe rørt sekretær Tone Hynne.

Tone sendte ordet, som rett og rimelig var, over til gammelordfører Steinar Lyngstad som kastet i gang det første handballarrangementet i Namdalseid idrettshall.

– Dette bygget kan vi være stolte av, vi har fått en flott idrettshall. Nå kaster jeg i gang den første kampen i hallen, lykke til, sa Steinar og kastet en ball til J-12 år sin målvakt.

Endelig
Nå slipper håndballspillere fra Namdalseid å kjøre til Beitstad for å trene håndball. Det er cirka 70 aktive spillere og det har vært mange turer til hallen i nabobygda.

– Derfor er vi veldig fornøyde med å ha fått engen idrettshall. Vi er alle veldig stolte av å kunne vise den fram nå i dag og å kunne invitere lag til egne hjemmekamper, sier Tone.

Mange har kjempet for å få en idrettshall på Namdalseid. Blant andre tidligere håndballspillere som Kari Anne Elden og Ann Jorid Resell. De har siden 1980- årene ønsket og kjempet for hall, nå står den her.

– Dette blir bra! Da vi spilte håndball var det på asfaltbanen ved gammelskolen så dette er et kjempeløft for håndballen og idretten. Det er så flott, fint og herlig at man blir aldeles rørt. Endelig har vi idrettshall på Eide, smiler Kari Anne.
Også Eli Brenne Røthe, som var tidligere storspiller på elitehåndballaget i Skogn, synes dette ble flott for de unge håndballspillerne i bygda.

Vinnere
Lørdagens kamper blåses i gang og J-12 går på med full kraft. Alma Sæther er raskt framme og overrasker Frol sin målvakt med en flott ball i nettet. Laget J-12 og det første målet kan man si ble historisk da de som de første spilte og scoret i håndballkamp i nye Namdalseid Idrettshall.
Det var to lag J-12 fra Namdalseid og de første vant sin kamp 16-15 mot Frol. J-14 tok seieren i sin spennende kamp 15-11 mot Rørvik, og det andre Namdalseidlaget J-12 slo knepent Frol 12-11. Det var jevne kamper og man ser at det er god utvikling og stor spilleforståelse i lagene. Det gror godt i Namdalseid handball for tiden, blir spennende å følge med når de nå har en flott idrettshall å trene i!

 

Sekretær i håndballgruppa Tone Hynne ønsket velkommen til den nye idrettshallen, – denne dagen har vi venta og gledet oss til lenge.

 

Steinar Lyngstad åpnet håndballkampen med å kaste ball til målvakt J-12 Kathrine Hatland.

 

De har vært aktive håndballspillere og nå gleder de seg over den flotte idrettshallen på Namdalseid. Fra venstre Ann Jorid Resell, Karianne Elden og Eli Brenne Røthe.

 

Alma Sæther, med ballen, var rask med å sette første målet for Namdalseid J-12.

 

Godt samspill og raske pasninger, borterst Leah, Malin kaster til Alma.

 

Fullt trøkk fra Ingrid.

 

Man kan fort bli «innpakka».

 

J-14, bak fra venstre Aurora Berg Nordtvedt, Alva Toldnes Kaldahl, Hanna Karoline Høgden, Renèe Sæther, Elise Høgden Derås. Foran t.v. Solveig Bulling, Elvira Sverkmo, målvakt Synne Aimé Størvold, Ariel Bratberg og trener Beate Toldnes Kaldahl.

 

Harde tak og vanskelig å få skutt, Ariel ble godt «pakket inn» av motstandere fra Rørvik.

 

En hard takling som førte til straffekast, dommer er Tom-André Sæther.

NOEN STEMNINGSBILDER:

 

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse