Påskestart med revyen «Heilt nater#wetoo»

De fikk stående applaus etter forestillingen; t.v. Morten Hågensen, Øivind Strøm, Ida Christine Myren, Inge Finnanger, Nina Bendiksen, Mona Hågensen, Tone Bendiksen og Nicoline Mork. Foran Torunn Strøm og Christian Hals.

STATLAND

I fjor hadde de sølvbryllup og spilte for fullt hus, lørdag fylte de igjen Musikkhallen til siste plass. STAUT hadde premiere på sin påskerevy «Heilt nater#wetoo».

Tradisjon tro leverte Staut en påskerevy med mange flotte nummer der sang, dans og artigheter sto i kø. Lokale og nasjonale hendelser, mye skøy og noe til ettertanke, fantastiske sangprestasjoner, dette er det er verdt å få med seg.

Etter en feiende åpningssang/dans ble publikum presentert for MR (mobilt røntgen) i Flatanger.
– Røntgen er jo litt skummelt angående sterilitet, fortalte radiografen.
– Det gjør vel ingen ting, det er jo babyboom i Flatanger akkurat nå. Da slepp dæm å tenk på å bygg ut fler barnehageplassa!
Bakeriet i Leirvika streva med å få alt i orden til åpning, men mannen i huset gjorde en bommert da han laga brøddeigen.
– Ho sa at en boks hjortetakk skulle blandes i!?
– Ka hi du gjort? Brøan e jo steinhard, vi må berre gå i gang å lag nytt, gjestan kjæm snart!

Verre ble det da ordføreren i Flatanger skulle ha vigsel på kommunehuset. Presten var med som mentor, men ordfører Olav var nervøs, dette hadde han ikke gjort før.
– Da e saklista klar, e det nån vara her?
– E da itj nån vara i brøllop læll!
Vel, etter vigslinga gjorde ordføreren som han alltid bruker etter saker godkjent.
– Da klubbe vi denne!
Og han klubba ned både brudgom og brud.
(- Kan vel bli langt mellom vigslene i Flatanger kommunehus, smilte ordfører Olav Bjørkås etter forestillingen.)

Det var mye latter undervegs og bedre ble det ikke da de rike Lauvsnesgutta dukket opp. De hadde mye penger og fine biler, men, de bodde hjemme hos mamma.

Nasjonale hendelser som Listhaugsaken gikk ikke ubemerket hen. Både statsminister, finansminister og kulturminister ble grillet av journalister.
– Det var mange spørsmål om mangt du, men her var det bare å holde masken og si; – det vet eg ingenting om!
Flere gode sangtekster var skrevet, men en gikk rett i hjerterota; «Havet gir», om fiskerne, muligheter for arbeidsplasser og om hvor viktig det er å føre arven videre.
– Tankan går te de som itj kom heim. Havet det gir og havet tar!

Etter 16 flotte innslag og en og en halv time med skikkelig god underholdning, takket publikum med stående applaus. Aktørene var også veldig godt fornøyde.
– Vi er kjempefornøyde og det er herlig å spille for et slikt publikum. Vi følte hele tiden at dere var med, sier leder Øyvind Strøm.
Man kan ikke skrive om et slikt arrangement uten å nevne et fantastisk revyband, flinke folk som styrer med lys og fin lyd. Kulissemakere, scenearbeidere og sufflør som var på hele tiden. Rundt 120 publikummere stortrivdes med STAUT sine påfunn i Musikkhallen lørdag kveld.
Tradisjon tro blir Staut teaterlag å se og høre i Utvorda grendehus 28. mars og Lauvsnes samfunnshus 7. april.

Et forrykende åpningsnummer med sang og dans.

 

Mobilrøntgen (MR) i Flatanger.

 

– Ka betyr det at brøan e steinhard? Fra «Bakeriet i Leirvika», Øivind og Nina.

 

Kommunal vigsel i Flatanger, bruden Tone og brudgom Øyvind ble viet av ordfører Olav Bjørkås (Morten), prest Christian og fra servicekontoret Nicoline.

 

«Havet gir», en vakker sang med t.v. Nina, Ida, Tone, Mona, Nicoline og Torunn.

 

«Årsmøte i Taxiforbundet», Radio Trøndelag med Morten, Mona, puddelrocker Northug (Øivind), Torunn og Inge. (Drosja mi)

 

«Gasellene», – kæm ska æ takk, Svein (Morten) i midten takket alle, men glemte de fra egne rekker, Nicoline og Christian.

 

«Ustoppelig»,  – ka med KrF da? Klar beskjed: – vi er ustoppelig og kjøre over deg! Erna (Torunn), Hareide (Morten), Siv (Nina) og Trine (Ida).

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse