Åpning av ny butikk og nytt lagerlokale på Mølla

Da er nybygget med butikken til Hundseth Mølle høytidelig åpnet ved snorklipp av ordfører Steinar Lyngstad. F.v. snorholder Birgitte Vaagan, Christina Staven-Damås, Kamilla Ringseth, Lars Lingen, Odd Harald Aas og Ove Holde

STORÅSEN

Hundseth Mølle AS, Kristensen Transport og Nils Kaldahl anlegg & transport AS har sammen opprettet Storåsen Eiendom AS. I løpet av vinteren har de bygget et lagerbygg på 800m² og dette er nå ferdig til bruk. Hundseth Mølle har 500m² og boltre seg på og det er lager og butikk. Denne delen ble høytidelig åpnet med snorklipping av ordføreren tirsdag formiddag.

– Namdalseid er stor på skog og landbruk og det satses for tiden stort innen landbruket. Nå er det like før mølla starter med bygging av ny produksjonlinje til flere millioner og de satser også stort på krossing. Landbruket og mølla går ei lys tid i møte, sa Steinar Lyngstad og klippet snora.
Det er firmaet Profilteknikk AS fra Osen som har hatt byggingen av den store stålhallen på Storåsen.

Utvidet sortiment
Nå er butikken flyttet over til det nye bygget og de ansvarlige er fornøyde med nytt lokale og håper på godt besøk av bygdafolket og andre.
– Målet vårt er å nå ut til «den vanlige bygdabrukeren» så nå har vi utvidet varesortimentet. I tillegg til landbruksrelaterte varer har vi nå blant annet spader, river, kalk, blomsterjord, arbeidsklær og mye mer. Håper det blir interessant å handle her og vi er avhengige av ønsker fra kundene for å utvide sortimentet vårt, sier Christina Staven-Damås.

Ny på laget
Birgitte Vaagan er siste års student på NOR-universitet på Steinkjer. Hun har allerede sikret seg jobb som selger ved Hundseth mølle når studiene er ferdige.
– Jeg er heldig som har fått meg jobb her på mølla og det er fint å vite at jeg har noe å gå til når jeg er ferdig med skolen. Akkurat nå er det bacheloroppgave i husdyr det jobbes med og den er ferdig i løpet av mai. Det er trivelig å jobbe her med flotte kolleger, men det blir selvsagt mye å sette seg inn i. Det blir bra å få bruke det man har lært, sier Birgitte.

 

Christina Staven-Damås og Kamilla Ringseth styrer butikken og er her sammen med kunder fra Kvam, Iren Storli og Even Haugan.

 

Ny på laget er selger Birgitte Vaagan.

 

Lars Østring bestilte såvarer av Kamilla Ringseth.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse