Årets BlimE-låt heter «Dynamitt»

Elever og lærere på Namdalseid skole framførte årets BlimE-dans fredag i idrettshallen (Foto: May Berg)

NAMDALSEID

Fredag 19. november klokka 12.00. var alle skoler og barnehager inviterte til å være med å danse årets BlimE-dans. Det var NRK-super som sto for dette og årets låt, som heter «Dynamitt», synges av NRKs egen Nicolay Ramm.

BlimE-artist Nicolay Ramm overtok stafettpinnen etter Victor Sotberg, og han har skrevet «Dynamitt» sammen med artist og låtskriver Petter Bjørklund Kristiansen.

«BlimE» er NRK Supers årlige vennskapskampanje. Hvert år lager vi en ny BlimE-sang, med tilhørende dans. Når barna øver på å danse sammen, så håper vi det vil skape felles minner og glede, og bedre samholdet i barnehagen, på trinnet og skolen generelt», skriver NRK.

I fjor danset cirka 400.000 barn samtidig på BlimE-dagen på skoler og barnehager rundt om i hele landet, og flere voksne kastet seg også ut i dansen. Det er ikke bare i Norge man danser BlimE-dans, mange land er med på denne og teksten er oversatt til mange språk.

Alle elevene på Namdalseid skole troppet fredag opp på tribunene i den flotte idrettshallen like før klokka 12 og de fikk vist at her hadde de øvd på den nye BlimE-dansen.

– Det er både rørende og vakkert, herlig med slike opptrinn, smilte Gunnhild Kaldahl.

Senere i høst kommer Elin Oskals samiske versjon og den offisielle musikkvideoen til «Dynamitt».

Rektor Arne Bratberg lot seg rive med i dansen.

 

Kortversjon av BlimE-dansen.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse