Bodil er ny Rådmann i Namdalseid

Bodil Lie, Rådmann i Namdalseid

Bodil Lie startet denne uka i jobben som ny rådmann for Namdalseid kommune. Det er en ledelseskabal som skal gå opp nå mot kommunesammenslåingen. Bodil er rådmann ut 2018. Deretter vil Inge Ryan ta over, og Bodil vil være assisterende rådmann ut 2019.

Bodil forteller at hovedfokus nå er budsjettet for 2019. Neste år når hun er assisterende rådmann for Inge Ryan blir hovedoppgaven hennes å få med Namdalseid sin stemme inn i arbeidet mot nye Namsos. Da kommer hun til å være med på ledermøtene i Namsos. – Vi skal ta det beste ut fra hver kommune. Namdalseid har mye å komme med inn i dette samarbeidet innenfor alle områder, sier hun.

Felles Rådmann i 2019

Inge Ryan tiltrer som rådmann for Namsos, Fosnes og Namdalseid fra 1. januar 2019. Alle tre kommunene vil bestå som egne kommuner ut 2019, selv om de vil dele på rådmannen. Ryan vil være en dag i hver kommune samtidig som han har en 40% stilling som prosjektleder for nye Namsos. Samtidig vil det være være Bodil Lie som ivaretar den daglige driften for Namdalseid kommune, og hun har fått delegert oppgaver fra Rådmannen.

Det er mye som skal på plass mot kommunesammenslåingen i 2020. Noe kan komme på plass tidligere også hvis det er hensiktsmessig. De nye kommunalsjefene for sektorene vil kunne bli faset inn i løpet av 2019. Det blir opp til hver enkelt sektor hva de ønsker, forteller Bodil.

Utsatt pensjonisttilværelse

Bodil blir 62 år i mars, og hun skulle egentlig gå av med pensjon 1. april. -Det ble jo en aprilsnarr, ler hun. Nå blir hun i kommunens tjeneste ut 2019.

Hun forteller at hun synes det er spennende å være med på denne prosessen. –Slike oppgaver får man ikke mange ganger, og jeg liker nye utfordringer, forteller hun. Hun har høy motivasjon og ser frem seg til oppgavene som venter.

Bodil er glad i jakt og fiske, og i 2020 blir det etterhvert roligere dager. Hun gleder seg til å bruke mer tid i Ytter-Namdalen. –Jeg blir nok mer der enn her, sier hun. –Og da blir jeg mye ute, både på sjøen og på fjellet. Det er det som er livet!

Bodil besøker Namdalseid bygdakafé.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse