Bygdekvinnelaget takker for god oppslutning rundt loppemarkedet sitt

Elvira, Renée, Alma og Elise sjekker klesutvalget, og finner seg både det ene og det andre.

Det var bortimot ville tilstander da Namdalseid bygdekvinnelag åpnet loppemarkedet lørdag! 50 personer stod i kø for å være på plass til åpningen. Så her var det noen som håpet å gjøre noen gode kjøp!

-Det er veldig hyggelig å arrangere, forteller lede Gudny Sverkmo. –Vi kjenner igjen folk som har vært på våre tidligere loppemarkeder, så det er tydelig at det er et populært tiltak.

-Det er også mange som tatt en kopp kaffe og pratet med andre her, så sosialt har vi det også, legger hun til.

Loppemarkedet tiltrakk seg både folk innabygdes og utabygdes, og folk i alle aldre var innom.

-Det er tydelig at mange unge er miljøbevisste og ønsker å kjøpe brukt, forteller bygdekvinne Tone Fossli. -Det er noen som har gjort noen gode kjøp i dag.

Namdalseid bygdekvinnelag ønsker å takke alle som har vært med på å få istand årets loppemarked, og takker spesielt sponsorer som Hundseth Mølle, Coop Marked og Sentrum Auto som har bidratt med forskjellig utstyr.

-Og vi retter en stor takk til Midtre Namdals Avfallsselskap, smiler Gudny. –De sponser oss med kjøring og henting av en kontainer.

For i opprydningen så trengs det også en kontainer. Gudny forklarer at det er noe som ikke er salgbart. Men først plukkes det ut klær, sko, leker og kjøkkenting som sendes til Estland, og i tillegg går noe videre til andre bruktbutikker som bygdekvinnelaget har avtale med.

12 damer har stått på for å få istand loppemarkedet, og de har også hatt med seg noen menn og ungdommer for å komme i mål. Når dørene stengte på Solhaug i dag så var de i full gang med sortering av det som var igjen av det som folk i bygda hadde gitt.

Mari, Kari Brit og May Kristin i «kaffeluka» hadde mye godt å by på, og til en veldig rimelig penge!

 

Anette som er bygdekvinne hjalp til med arrangement, men fant noe til seg selv også.

 

Ingunn og Mirfat jobbet i klesavdelingen på loftet.

 

Mye å velge i!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse