Statland Vekst sin ærespris ble tildelt Statland brannvesen

– Jeg er både stolt og kry, sa Svein Hågensen da han mottok Æresprisen til Statland brannvesen av Olav Andreas Monsen

STATLAND

Under Molomarkedet har Statland Vekst i mange år delt ut en Ærespris til en person eller forening som har utmerket seg gjennom tiden. I år ble denne prisen tildelt Statland brannvesen.

– Vi synes brannvesenet gjør en god jobb i og utenfor bygda, dere fortjener årets ærespris, sa leder i Statland Vekst Olav Andreas Monsen.

På vegne av de fem ansatte i brannvesenet var det Svein Hågensen som tok imot prisen. Statland brannvesen er underlagt Namsos brann og redning.

– Jeg setter stor pris på at folk legger merke til det vi gjør. Vi driver forebyggende arbeid, hjelper folk i nød og støtter de som trenger hjelp. Jeg har vært i brannvesenet i 45 år og vet hva brannvesenet betyr for samfunnet. Ved behov ved større hendelser får vi hjelp fra Namdalseid og Flatanger brannvesen. Vi holder også kurs sammen med de, sier Svein Hågensen.

Hva har dere til utstyr?

– Jeg vil skryte av Namsos brann og redning som holder diverse kurs for oss så vi skal kunne jobbe best mulig. I Statland brannvesen er vi fem mann og som utstyr har vi en brannbil med slokkeutstyr for brann, skogbrann og har også skumanlegg. Når det kommer inn melding om en hendels blir vi utkalt og oftest er vi de første på stedet. Vi vet vi er i en utkant så ambulanse og politi er på stedet så snart de kan. Vi er opplært til førstehjelp i livredning og til livreddende hjelp under krisetilfeller, Plivo som er pågående, livstruende vold. Jeg må si jeg er veldig stolt og kry over at Statland brannvesen får årets ærespris. På vegne av alle fem så takker jeg for denne, smiler brannmann Svein Hågensen.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse