Etter to års opphold er det endelig klart for Molomarked på Statland

Arrangementskomiteen: Fra venstre Anette Sætereng, Eva Bertnes, Oddbjørn Kristensen, Sonja Fostervold, leder Olav Andreas Monsen med Martin Oksdøl på skuldrene, Trine Oksdøl og Kristian Oksdøl (Sekretær Ingeborg Skorstad ikke til stede)

STATLAND

Årets happening på Statland, Molomarked, nærmer seg med stormskritt. Dette arrangementet engasjerer hele bygda og her er det mange flotte utstillere på lista og de håper på godt besøk av publikum som tidligere år.

Etter to år med kovidstenging kan det endelig arrangeres Molomarked og molofest på Statland igjen!
– Vi gleder oss stort til å se mye folk på moloen og mange festglade mennesker på moloenfesten på kvelden, sier arrangementskomiteen.

Årets Molomarked arrangeres lørdag13. august fra klokka 11.00. og de har per dato påmelding fra 13 utstillere.

-Vi har forlenget fristen til fredag kveld med å bestille bodplass. Er det noen som har lyst til å ta turen til Statland og vise fram sine produkter så ta kontakt på telefon 986 19 421, sier leder i Statland Vekst Olav Andreas Monsen.

Her blir det husflid, handverk, loddsalg, underholdning og alt som hører med på Molomarkedet. Salg av mat blir det og i år byr de på Oddbjørns fiskesuppe, risengrynsgrøt og pølser med brød.

Her nevnes aktiviteter for barna med blant annet Eliasbåter, utdeling av årets ærespris, frisører, verdensmesterskap i pælming, jo da, alt er med som i alle markeder gjennom mange år.

Her er det også et godt tilbud for de som kommer sjøvegen.

– Kom gjerne sjøvegen for vi har ei kjempefin småbåthavn her på Statland som båtfolket kan benytte seg av. For de som kommer med bil blir det parkering hos Kristensen med busstransport ned til moloen. Benytt gjerne dette tilbudet så vi unngår kaos i parkering ned mot moloen. Bussen går i skytteltrafikk etter behov. Ellers må vi nevne Kaffeslaberas og gjensynstreff i Musikkhallen klokka 16.00.-18.00., sier Olav Andreas.

Det er ikke Molomarked uten storfest på Moloen, festen er det Statland idrettslag som arrangerer. Til å spille opp til molodans kommer Vegard Brøndbo fra Høylandet og ikke minst stiller det lokale bandet «Idaband» med oppvarmingsmusikk.

VM i pælming!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse