Finn din yndlingspizza og den er ferdig på et kvarter

Pizzabaker Jarle Svendsen har 30 forskjellige pizzatyper å by på; nå er det landsdekkende superkampanje

NAMSOS/NAMDALSEID

Pizzabakeren er en kjede der man henter eller får tilkjørt pizza. Den startet opp i 2003 og i august 2016 startet Jarle Svendsen fra Namdalseid opp utsalgsstedet sitt i Namsos. Dette var da Pizzabakerens utsalgssted nummer 143, i dag er det 160 utsalg i landet.
– Pizzabakeren er nå 15 år og den er Nordens største pizzakjede. Jeg har nå drevet i to år og klager ikke, smiler Jarle Svendsen.

Alene på dagtid
Virksomheten er basert på take-away, enten henter du pizzaen selv eller så kommer de og leverer den rykende fersk der du er.
– Levering kan vi gjøre i en avstand på 6 kilometer. Men vi kan levere større mengder lengre unna for eksempel til idrettsarrangement og lignende. Jeg har fast levering på Namdalseid under Tine fotballskolearrangementet, da sammen med Pizzabakeren i Steinkjer. De er forresten 10. største i landet og med de har jeg mye samarbeid. Har fått mange gode råd derfra, sier Jarle og må ta et par telefonbestillinger.

Pizzabakeren fra Namdalseid jobber alene på utsalget på dagtid, men på ettermiddag og kveld har han forsterkninger. Denne uka har Pizzabakeren en landsdekkende superkampanje på valgfri pizza og brus, da var det bare å henge med.

Gratis pizza
– Jeg har 7-8 personer som jobber her deltid i tillegg til meg. På kveldstid må vi være to for da er det mye utkjøringer av pizza. Det blir fort litt kaos i slike kampanjedager, men det er jo et luksusproblem, blir forhåpentligvis mye ekstra til helga. Lag og foreninger skal ha sine pizzaer og nå er det også mulig å bestille på nett. Da legger man inn bestilling på den pizzaen man ønsker og da er hver 10. pizza gratis. Nettløsningen er økende, sier Jarle Svendsen.

Har man først funnet sin yndlingspizza, det er jo hele 30 å velge mellom, så blir neste pizza akkurat like god.
– Vi har oppveide ingredienser så neste pizza du kjøper blir akkurat som den forrige. Jeg har nå holdt på i to år, og blir det tredje like bra er det bare å glede seg til fortsettelsen, smiler Pizzabakeren i Namsos Jarle Svendsen.

Lurer du på hvor Pizzabakeren holder til; han er like ved buss og drosjeholdeplassen på kaia.

 

– Det tar 15 minutter så er den ferdig, Jarle Svendsen får mange bestillinger i løpet av en dag.

 

Jan Fredrik Holmen fra Namsos er kunde hos Pizzabakeren.

 

– 30 gode grunner til å spise pizza, ikke enkelt å bestemme seg.

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER