Familiedag med riding, kubingo, rømmegrøt og kortreist mat

VELKOMMEN: Embret Østring og Silje Kristin Aunan ønsker velkommen til «Høstmarked» på Brattlia Økogård 7.oktober.

 

BRATTLIA

Lørdag 7.oktober er det stort «Høstmarked på Brattlia Økogård». Riding, mange utstillere, kortreist mat og en spennende fotokonkurranse.

Oppe på Brattlia Økogård er de skikkelig i gang med forberedelser til årets «Høstmarked». 15 utstillere har meldt sin ankomst med alt fra strikk/handarbeid, kortreist mat og mye spennende.

– Dette er en familiedag der alle skal finne noe å være med på. Barneriding, kortreist lokal mat, hjemlaga lys og utstyr til å lage adventsting. Rokken gårdsprodukter og Duun gård stiller opp så det blir både økologiske gulrøtter og poteter å få kjøpt. Masstua fra Flatanger har med geleer, saft, kremer og mye mer. Ser ikke bort fra at det også kan bli noen overraskelser ved bålpanna, sier Silje Kristin Aunan og Embret Østring.

Samarbeid

Brattlia Økogård har et samarbeid med Namdalseid idrettslag, og det planlegges et loppemarked der sportsutstyr blir å få kjøpt. En utfordring for de spreke vanker også.
– Det blir et 1,3 kilometer motbakkeløp, Brattlia opp, som blir utfordringen, smiler Embret lurt.
Ellers kan man delta i øksekast, besøke dyr, kjøpe rømmegrøt og kaffe, dette blir høstens store familiedag.

Fotokonkurranse

Fram mot høstmarkedet på Brattlia inviterer de til en spennende fotokonkurranse.
– Vi synes det er spennende å finne på andre ting enn bare det dagligdagse, så i forkant av dagen starter vi en fotokonkurranse der vi ønsker bilder av storfe. Vi håper at mange går ut og tar bilder, for kyr, ungdyr, kalver er jo ute på mange jorder så det skulle være enkelt å få tatt slike bilder. Dette er åpent for alle, og to bilder kan sendes til: kubilde@gmail.com innen 1.oktober, sier Silje Kristin.
Fotograf Frida Årseth er dommer og hun stiller ut bilder fra egen samling. Premien er et valgfritt bilde (produkter) til en verdi av 1000 kroner pluss badsturøkt kjøtt fra Brattlia.

– Tanken og målet med Høstmarkedet er at det skal bli en tradisjon. Velkommen til en allsidig familiedag, sier Silje Kristin Aunan og Embret Østring.

 

FOTOKONKURRANSE: Silje Kristin liker å fotografere og inviterer til fotokonkurranse.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse