Fire nye registrerte smittetilfeller i Namsos kommune

Fire nye registrerte smittetilfeller i Namsos kommune

NAMSOS

Fire personer har 31. desember fått bekreftet koronasmitte i Namsos. To er kjente nærkontakter, mens to av de smittede har ukjent smittekilde.

De første to smittede er kjente nærkontakter av tidligere smittetilfelle, og har vært i karantene grunnet dette. De tilhører samme husholdning. De smittede har ingen øvrige nærkontakter og moderate symptom.

De to øvrige smittetilfellene har ukjent smittekilde og smittesporing pågår i tråd med nasjonale føringer. Begge har lette symptom. Det er ingen sammenheng mellom disse to tilfellene.

Svartid etter koronatesting

Grunnet den totale smittesituasjonen i fylket, tar det nå noe lengre tid å få svar på koronatestene fra laboratoriet ved St. Olavs.

– Dersom du har testet deg på grunn av luftsveissymptomer, er det svært viktig at du blir i karantene til prøvesvar er klart, sier fungerende kommuneoverlege Kaia Kvisterø.
– Hvis du er satt i karantene fordi du er nærkontakt med noen som er smittet, skal du fullføre karantenetiden selv om prøvesvaret er negativt.

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER