Forberedelser til årets Molomarked er godt i gang

Her er noen fra hovedkomiteen for årets Molomarked. T.v. Otto og Einar Ekker, Svein Lervik, Vibeke Lange og Tormod Henriksen, foran Ingeborg Skorstad og Trine Oksdøl.

 

STATLAND

Årets happening på Statland, Molomarked, nærmer seg med stormskritt. Dette arrangementet engasjerer hele bygda og de håper på like mange utstillere som tidligere år.
– Det er enda bodplasser ledige, men 14.juli er siste frist for påmelding, sier leder i Statland Vekst Svein Lervik.

Planleggingen til årets Molomarked er godt i rute og torsdag kveld hadde de planleggingsmøte.
– Årets Molomarked arrangeres 11.august og vi har allerede fått påmelding fra flere utstillere. Det ser ut til at det blir cirka samme antall som tidligere, så her finner man husflid, lokal mat, handverk, loddsalg, underholdning og alt som hører med på Molomarkedet. Selvsagt byr vi på fiskesuppe og nystekte fiskekaker. «Nye Namsos» kommer med egen stand, det blir spennende, sier Svein.

Her nevnes også aktiviteter for barna, utdeling av årets ærespris, verdensmesterskap i pælming, jo da, alt er med som i tidligere markeder gjennom mange år.

Nytt av året er tilbud for de som kommer sjøvegen.
– Nå har vi fått ei fin småbåthavn her på Statland så båtfolket anbefales å benytte seg av denne. Ellers kan nevnes Gjensynstreffet i Musikkhallen, og ja, det kommer frisør i år også, ler lederen.

Det er ikke Molomarked uten storfest på Moloen, denne er det Statland idrettslag som arrangerer. Til å spille opp til molodans har de hyret inn «Sjuende Far i Huset».

Bilde fra Molomarked 2017.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse