Se her: Etterlysning før Sommeridyll

Salgsutstilling med fjorårets kunstverk. Hvem er kunstnerne for hvert enkelt bilde, spør Ane!

Nå står Sommeridyll 2018 for døren! Lørdag 7. juli er den store dagen på Lensmannsgården.

Kafé Lensmannsgården arrangerer denne familiedagen i samarbeid med LHL Namdalseid, Namdalseid Røde kors, Idyll Namdalseid og Namdalseid Kommune.

 

Etterlysning av signaturer

Før arrangementet har Ane Alti en etterlysning! Hun ønsker at alle som var med på kunstverksted på Sommeridyll i fjor kan komme innom og signere bildet sitt!

Alle bildene er nå hengt opp til utstilling ute på Lensmannsgården. Dette er en skikkelig utstilling og bildene er til salgs. Derfor er det også ekstra moro å vite hvem kunstnerne er, sier Ane.
–Kunstnerne kan komme innom på forhånd eller komme og signere på selve dagen for Sommeridyll, sier hun.

Bildene selges for 100 kroner eller mer, og inntekten går til en kunstworkshop for barn og unge som blir arrangert på Lensmannsgården senere.

 

Årets aktiviteter

Ane forteller at det i år blir flere kreative aktiviteter. Blant annet blir det glassverksted hvor deltakerne kan få lage glassbilder. Da kommer Ane til å gjøre klart på forhånd med glass i ulike farger, og dette skal bli utstilling til høsten. Dette er for folk i alle aldre, så det er bare å komme og prøve. Selve brenningen av bildene må gjøres i etterkant, for det må til flere runder i ovnen, forklarer hun.

På årets maleverksted skal det males vimpler, og disse skal tres på en snor og henges opp. Og i år som i fjor blir det båtbygging med påfølgende konkurranse.

LHL organiserer øksekasting for voksne og pil og bue for barn. Og skotthyll er populært for alle aldre. Og det blir mer lek og moro, og noe for enhver smak og interesse!

Ane oppforder alle til å komme og dingle på kafé! Det er meldt godvær så det lover godt for arrangementet! Hun frister med salg av både varm mat, kaffe og kaker.
-Og selvfølgelig softis!

På kvelden blir det årets store sommerfest! Ane håper å treffe mange sambygninger både på dagtid og på kveldstid!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse