Førjulskonsert; ikke bare en, men tre

Leder Nina Edel Damås, dirigent Torunn Johnsen og Namdalseid songlag ønsker velkommen til førjulskonserter i Namdalseid kirke

NAMDALSEID

Namdalseid songlag har i en årrekke holdt sin førjulskonsert i kirka. Det er et populært arrangement som alle i bygda og omegn setter stor pris på og kirkerommet fylles til siste plass. Da korøvelsene startet i høst var alle sangere på tå hev;
– hvordan blir det med førjulskonserten vår i 2020? Koronaen har satt en stopper for mange arrangementer og kanskje må vi også avlyse?

Etter hvert kom det beskjed om at de kunne holde konsert for 50 publikummere i kirka. Konsertprogrammet begynte å komme på plass og de jobbet med å finne gode løsninger. De ønsket ikke å ha en konsert for bare femti personer når opp mot 150 ikke kunne få oppleve denne fine stunden i kirka.

– Det var ingen selvfølge at vi kunne holde førjulskonsert i år, noe som hadde vært trasig både for oss sangere og publikum. Vi hadde veldig lyst til å få til denne tradisjonelle konserten. Og heldigvis, det blir konsert, ikke en, men tre med 50 publikummere på hver konsert. Alle sangere og musikere stiller opp og vi har fått til en god avtale med kirka. Vi er veldig glade for at vi får til konserten og føler at både aktører og publikum har behov for dette, mer enn noen gang før, sier leder Nina Edel Damås.

Leder Nina lover en konsert der kjente og kjære julesanger blir å høre i fin blanding med nye. Joda, Nordnorsk Julesalme og Glade jul er med.

– Her deltar flere flinke solister både lokale og inviterte. Det blir en konsert som vi håper alle vil sette pris på. For å ha kontroll på antall publikum er vi nødt til å ha påmelding til konsertene. Den første konserten er lørdag 19. klokka 17., de to andre er søndag 20. klokka 15. og klokka 19.30. Tore Petersen er ansvarlig for påmeldingen på telefon 974 74 158. Husk å opplyse hvilken konsert du ønsker – det blir sånn «førstemann til mølla»! Vi håper med dette å skape julestemning for flest mulig også i år! Velkommen til konsert, sier Nina.

Konsertene er GRATIS, men det blir anledning til å VIPPSE ved utgang!

Maiken Reitan er en av solistene på årets førjulskonsert.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse