Høydepunktet før sommerferien starter; Barneidrettsleir med TINE Fotballskole

Stor deltakelse på TINE Fotballskole i helga

NAMDALSEID

TINE Fotballskole er et populært tiltak for veldig mange barn/unge før sommerferien starter. Namdalseid Idrettslag har i en årrekke hatt dette tilbudet til idrettsinteresserte barn fra skolestartere til 7.klasse. I år var det over 160 deltakere på ulike aktiviteter.
– Dette er kjempeartig for alle og 120 tok sjansen på å overnatte natt til lørdag, det gikk kjempegreit, stråler leder i barneidrettsgruppa Camilla Fellmann Kristiansen i kapp med sola.

Godt tilbud
TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og er et samarbeid som stammer fra 1998. At dette tilbudet er ettertraktet viser tallene på deltakere og instruktører. Det er rundt 70.000 barn og unge fra 500 klubber som deltar og det må til 14.000 instruktører.
TINE ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et godt tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten generelt.

VM-stemning
Selv om fotballen sto i fokus hos de fleste på Namdalseid i helga, det er jo VM å da, var det flere sportslige aktiviteter deltakerne kunne være med på.

– Fotball er det store, men vi har også andre typer ballspill, innebandy, Tora Altin har Workshop i Youga noe som er populært og det er padling med kajakk ved Straumen. I år er det med deltakere fra Verran, Osen, Flatanger og Namdalseid og det er kjekt å bli kjent med andre og, sier Camilla.
Søndag var det stor fotball-VM-stemning på idrettsanlegget. Da skulle det være fotball hele dagen og alle ble delt inn i lagene som deltar i VM. Sveits, Mexico, England, Tyskland, de var der alle, men at Island spilte uavgjort mot Argentina var ikke at de spilte bra.
– Det var Argentina som spilte dårlig, var det en som sa.

Vel han om det, men etter inndeling til de mange lagene var de fort i gang med sine respektive kamper.
Og at de trivdes med sommeridrettsleiren på Namdalseid idrettspark er sikkert.
– Dette er kjempebra for her får vi spille mye fotball, smiler Sondre Bratting fra Malm.
– Det har vært ei kjempefin helg for fotball er veldig artig, forteller Joakim Stein Hopen fra Strand i Osen. Han skulle spille for Mexico under miniturneringen på søndag.
Også jentene er ivrige med fotball og mange er aktive på sine lokale lag i forskjellige aldersgrupper.
– Jeg spiller fast på J13 i Malm og jeg synes fotball er kjempeartig. Gleder meg til mye fotball her i dag, sier ei blid Ida Louise Feragen fra Malm.

Imponerende
For å gjøre Barneidrettsleir med TINE Fotballskole interessant for alle gjør idrettslaget et imponerende forarbeid. Instruktører skal spørres, vakter må til og mange hjelpemannskaper under hele helga. Alle stiller gladelig opp hvert år, noe Hanne Hallås også gjør.

– TINE Fotballskole er noe jeg ser fram til og gleder meg til hver sommer. Jeg har vært med i mange år og i flere år som instruktør. Det er bare helt topp dette, og for et vær vi har da, smiler den blide trener Hanne som for anledningen hadde ansvar for Sveits.
– Vi er heldige å få med mange dyktige instruktører og mange gode medhjelpere både med matlaging, kiosk, vakter og alt annet. Det er ikke farlig å arrangere Barneidrettsleir for alle stiller opp og gjør en fantastisk innsats, alle trives her, sier leder Camilla.

Ingen tvil, TINE Fotballskole er i gang, t.v. Kjersti Vannebo, leder i barneidrettsgruppa Camilla Fellmann Kristiansen, Kristian Buvarp og Bodil Berg Nordtvedt sammen med ivrige fotballspillere fra Malm, Osen og Namdalseid.

 

Instruktør Hanne Hallås og hennes lag Sveits strålte om kapp med sola.

 

På Tine fotballskole – førskole og 1. klasse, – dette blir gøy!

 

Å jo da, de vet å glede seg med fotball deltakerne fra 4. og 5. klasse.

 

Alle ivrer de etter å komme i gang.

 

Ane Reitan Buvarp og Stina Skatland Mork tok en liten pause.

 

Innebandy er kult, her er deltakere fra førskolen og til 3. klasse sammen med trener Sissel Holtan.

 

Danseworkshop med Tora Altin, her er 4. klasse til 7. klasse i aksjon.

 

Danseworkshop med Tora Altin.

 

De eldste på TINE Fotballskole var fra 6. og 7. klasse.

 

6. og 7. klasse med fotballek, som i løpet av helga førte til mange spennende kamper.

 

De yngste deltakerne hadde også god kontroll på fotballen.

 

Blir det mål tro?

 

Emma Sofie Høgden sendte disse bildene og tekst fra kajakkaktiviteter ved Straumen, Finnvollvatnet/Trollbotn

 

Instruktør Odd Harry Svendsen forteller deltakerne hva som skal skje i løpet av dagen. De ble inndelt i tre grupper. En gruppe laget mat, en gruppe lekte seg med kajakkene nært land og en gruppe dro på en litt lengre tur.

 

Samling av kajakker, samarbeid, ungene går på bena over flåten og hopper i vannet.

 

Til lunsj fikk alle lage seg hver sin pakke med laks, rømme og grønnsaker til grilling. Ingrid Serine Høgden viser hvordan.

 

Ut på tur!

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse