Kirkegolvet pusses og lakkeres; ny rød løper til jul

Nylakkert golv i Namdalseid kirke, byggmester Ingar Modell og hjelpesmann Dwilewich Krzysztof gjør flott arbeid. Bak leder i menighetsrådet Solfrid Skevik og kirketjener Reio Sporildnes

NAMDALSEID

Endelig er målet nådd, om ikke helt med det økonomiske, men en ny rød løper rulles snart ut i Namdalseid kirke.
Namdalseid menighetsråd har stått på for å skaffe penger til ny rød løper i kirka. Konserter og ofringer har de hatt med godt utbytte, men det ligger i lufta at en ny «Rød løper konsert» er på planen.

– Vi har hatt to flotte konserter der inntekta har gått til ny løper på kirkegolvet. Mange lokale musikere har villig stilt opp og publikum har støttet oss. Vi håper å kunne få til en ny tilstelning mot vårparten, sier leder i Namdalseid menighetsråd Solfrid Skevik.

Den siste uka har det vært stor dugnadsinnsats med å flytte benkene i kirka slik at fagfolkene har fått fritt golv.
Nå er kirkerommet ikke til å kjenne igjen, benkene er flyttet både dit og hit og golvet er slipt og lakkert opptil fire ganger.
– Vi har jobba på her ei uke og regner med å bli ferdig med lakkeringa av hele golvet til helga. Tirsdag er vi helt ferdige, sier byggmester Ingar Modell.

Den slitte og rufsete gamle løperen er nå rullet sammen for siste gang, og den nye er straks klar for utrulling.
– En ny rød løper rulles ut i midtgangen i kirka 13. desember. Dette blir skikkelig fint, sier enn stolt leder Solfrid Skevik.

 

Siste strøk med lakk er rullet på, leder i Namdalseid menighetsråd Solfrid Skevik er veldig fornøyd med godt utført arbeid av Ingar Modell og Dwilewich Krzysztof.

 

Jo da, den gamle røde løperen var godt moden for utskifting. Det var de enige om Solfrid Skevik, Tor Ingve Hallås og Kirsti Åslaug Sæther.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse