Bygdakaféene er i julemodus; mat med julesmaker på menyen

Tirsdag var det julelunsj på menyen, og frivillige denne dagen var t.v. Solfrid Skevik, Kari Anzjøn, Line Løvås og May Berg

STATLAND&NAMDALSEID

– Det blir mye god mat med «smak av jul» på Bygdakaféene de siste kafedagene i desember, lover Monica Sotberg på Namdalseid Frivilligsentral.

Bygdakaféene både på Statland og Namdalseid drives av Namdalseid Frivilligsentral, og frivillig mannskap stiller opp og gjør disse mulig å drifte. På tirsdag var det mange som benyttet anledningen til en god julelunsj på Bygdakaféen på Namdalseid. Her ble det servert blant annet julesylte, røkt laks, mandellaks, waldorfsalat, kalkun og spekemat.

– Vi bruker dette tilbudet hver tirsdag, det er alltid god mat og så er det så lettvint, smiler de to fysioterapeutene Tore Sundvik og Geir Fjær.

Nå er det like før julemåneden tar til og begge Bygdakaféene er i skikkelig julemodus de siste kafédagene før jul.
– Det blir julestemning på kaféene framover nå. På Statland blir det smørbrød med julesmaker og 14. desember serveres risgrøt med spekemat. 21. desember er det smørbrød med julesmaker, og i tillegg blir det sang og pianospill av diakon Astrid Gustad Angelus mellom klokka 11 og 12, sier Monica.

På kaféen på Namdalseid står det risgrøt med spekemat på menyen 5. desember. 12. desember er det Julebuffet med ribbe, det skulle vel friste noen og enhver til en tur på Bygdakaféen.

Åpningstider for Bygdakaféene er: Statland Pensjonat torsdager klokka 11-14 og Namdalseid samfunnshus tirsdager klokka 11-14.

 

– Bygdakaféen er et flott tiltak, sier fysioterapeutene t.v. Tore Sundvik og Geir Fjær, Solfrid Skevik ordner med maten.

 

Solfrid og Magne Derås benytter seg også av Bygdakaféen sine lunsjtilbud.

 

På Bygdakaféen er det trivelig og mange benytter seg av en god lunsj på tirsdager, og en prat med kjentfolk.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse