Frivilligforum 2019 med Galskaperne, møteplasser er tema

Monica Sotberg og Hege Stamnes ved Namdalseid Frivilligsentral ønsker alle velkommen til Frivilligforum

NAMDALSEID

Namdalseid frivilligsentral ønsker velkommen til Frivilligforum 2019 i Namdalseid samfunnshus søndag 3.mars. Tema på årets Frivilligforum er Forskjønningsprosjektet for Namdalseid sentrum og på møteplasser.

– I år har vi fokus på forskjønningsprosjektet i sentrumsområdet og på møteplasser i bygda. Møteplasser blir viktige nå når Namdalseid blir en del av en større kommune, sier Monica Sotberg og Hege Stamnes ved Namdalseid Frivilligsentral.
På møteplasser skapes fellesskap, samhold og tradisjon og det er viktig å opprettholde de som finnes i dag, både store og små møteplasser.
– En slik plass kan ganske enkelt være en benk, eller det kan være sosiale arenaer der vi møter sambygdinger med felles interesser, sier Hege.

Namdalseid kommune har bevilget penger til forskjønning av sentrumsområdet fra Meieridalen til Åshøgda.
– Nå er det viktig å involvere folk om hva som ønskes og da ble dette tema for årets Frivilligforum. Vi håper mange møter opp og kommer med gode og spreke innspill, sier Monica.

Galskaperne fra Hasselvika kommer og vil holde et introforedrag. De er også behjelpelige med prosessen til gode ideer.
På deres hjemmeside kan man for eksempel lese: Vårt Mantra: Kreativ Galskap mot massiv alvor! Våre verktøy: Humor, Galskap, Mot og Fantasi.

– Her blir det mye kreativitet og humor så det blir en artig kveld. Det er verd å ta turen bare for Galskaperne. Kaffe, mat og kake serveres. Alt er gratis og det er åpent for alle, sier damene på Frivilligsentralen.
Frivilligforum starter klokka 18.00.

Galskaperne fra Hasselvika vil skape både humor og fantasi undervegs.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse