Gladagsløpet er populært for store og små

Glade barn til start i årets Gladagsløp sammen med Elgen fra Namdalseid jeger- og fiskarlag

NAMDALSEID

18 unge startet i den korte løypa og elgen var med som «hare», i alle fall et lite stykke. Etter målgang fikk alle sine fortjente gullmedaljer.

I den lengste løypa som er 2,3 kilometer var det 16 som startet, både jenter, gutter og herrer. De yngste løp to runder, men de sprekeste la også ut på tredje runde. Roy Oskar Halvorsen fra Sprova tok raskt ledelsen på Trond Einar Elden og Isak Jerpstad. Ledelsen holdt han inn til mål, men han kikka seg over skuldra på siste runden.

– Jeg startet litt for hardt på første runde og fikk fort en ledelse. Løypa har en lang seig bakke opp til Staven og så nok at Trond Einar var litt nærmere på siste runden, men det holdt da inn til mål, smiler Roy Oskar.

Resultater herrer: 1. Roy Oskar Halvorsen fra Sprova, 24.31., 2. Trond Einar Elden, 26.37., 3. Isak Jerpstad, 28.48., 4. Magnus Nordvik, 29.53., 5. Knut Bernhard Thorsen, 32.01.

I årets dameklasse var det ei jente som deltok i Gladagsløpet.

Ingrid Skevik Gjørv fra Steinkjer, 34.21.

– Det ble et greit løp, men det var litt tungt, smilte Ingrid etter målgang.

Selma Mølnå kom først til mål i den korte løypa.

Velfortjente medaljer til alle deltakerne.

Trond Einar Elden fikk konkurranse av døtrene Oda (11) og Oline (9) Randli Elden på årets løp.

De nølte ikke i starten de som skulle løpe to og tre runder.

Knut Bernhard Thorsen på siste runde, i godt driv.

Vinner Roy Oskar Halvorsen fra Sprova.

Isak Jerpstad i mål, – Det var en tung sisterunde!

Pallen ble det til Roy Oskar Halvorsen fra Sprova, i midten, Trond Einar Elden t.h., og Isak Jerpstad.

Vinner i dameklassen Ingrid Skevik Gjørv fra Steinkjer.

To barnebarn møtte ei stolt «mimmi», Solfrid Skevik, etter løpet, t.h. Ingrid og Sofie Skevik Gjørv.