Kombinert UKM-kulturskoleforestilling, mange unge på scenen i det nye amfiet

Tirsdagens UKM/ kulturskoleforestilling ble avsluttet med et flott nummer med band og dansere; dansere Line, Leah, Vilde og Eline, i bandet t.v. Snorre, Leopold, Hanna, Justin, Ingrid, Jan Åge, Thalia og Alma

NAMDALSIED

Tirsdag kveld var det UKM/kulturskoleforestilling i amfiet i nyskolen på Namdalseid. Det er fem år siden forrige UKM på Namdalseid og det var ekstra stas at det ble forestilling i den nye skolen. Det var ikke bare sang og musikk denne kvelden for noen elever fra kreativt verksted i kulturskolen stilte ut sine malerier og annen kunst. Dansere var med på avslutningsnummeret.

Det virket som alle deltakerne trivdes i det nye amfiet og scene så her stilte både trommiser, sangere, pianister og gitarister. Band og flotte dansere deltok så det ble en variert og flott konsertkveld i amfiet. Alle deltakerne gjorde en kjempeinnsats, og hele forestillingen ble ledet av elevene Hanna Karoline Høgden og Alf Inge Kaldahl.

Band og dansere
De elevene som deltok viste at de gledet seg over å spille og synge, enten alene eller i band. Her ble framført «By`n æ bor i», «Bjørnen sover», en nyskrevet melodi «Multiplayer» framført av bandet med samme navn. «Hokus og Pokus» firhendig piano, bandet Girl Power med sangen «Dance Monkey», duoen «Thelia» med «La det svinge» og de mange trommisene spilte med playback, blant annet «Calm Down» og «21 guns». Avslutningsnummeret var bare fantastisk med bandet «Ane itj» og ABBA-melodien «My love, my life». Her var flinke dansere med og gjorde dette til ei fin avslutning på kvelden.

Fornøyde
– Den første opptreden i nyskolen/amfiet fungerte som vi håpet, selv om det er litt igjen å lære med det nye anlegget. Men det blir, smiler en fornøyd Jan Åge Kolstad.

En liten prat med noen av deltakerne etter forestillingen.
– Dette gikk bra og jeg gjør gjerne denne jobben igjen dersom de spør, smiler konferansier Alf Inge.
– Det er artig å synge og spille og å opptre her var skikkelig artig. Det er første gangen vi er med i UKM så vi skal fortsett med dette, sier fornøyde Aurora og Alma.
– Vi synes det er artig å drive med sang og musikk og det var ikke noe skummelt å være med her. Neste år kan vi være med i UKM og konkurrere om å gå videre, sier smilende Ingrid og Thalia.

Alle deltakerne fikk utdelt diplom for flott innsats.

Hanna Karoline Høgden og Alf Inge Kaldahl ledet tirsdagens forestilling.

 

Audun Enoksen Stakset og Iver Sæther Skansen og flere stilte ut sin kunst.

 

Leopold Berg Nordtvedt og Snorre Sverkmo Julnes.

 

Synna Petersen Sørensen.

 

Jakob Christoffer Sæther.

 

«Multiplayer»: Kevin Bergli, Sigurd Tørring og Åsmund Hynne Kolstad.

 

Solveig Bulling og Alma Sæther.

 

Duoen «Thelia» med Elea Sotberg Hanssen og Thalia Fossli.

 

Mohammad Almohammad.

 

Aurora Berg Nordtvedt og Alma Bulling.

 

FLERE DELTAKERE:

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*