Utegudstjeneste på en varm og fin sommerdag

Det var to barnedåper på Elda kirkested søndag 4.juli, barna er Astrid Alexandra Austby Wibstad her sammen med mamma Marianne Austby og pappa Stein Håvard Wibstad. Oskar Ravlo Feragen med mamma May Rita Ravlo og pappa Magne Feragen. I midten vikarprest Bjørn Sverre Lie

ELDA

Søndag 4. juli var det friluftsgudstjeneste på Elda gamle kirkested. Kirkegården var nyslått, og flagget var heist på topp og mye folk møtte opp på denne flotte sommerdagen. Det var to barnedåper; Astrid Alexandra Austby Wibstad og Oskar Ravlo Feragen ble døpte av vikarprest Bjørn Sverre Lie.

Rett mange benyttet denne fine varme søndagen til å få med seg gudstjenesten i det fri på Elda gamle kirkested. Været var upåklagelig med rundt 27 heite grader og man må kunne si at heldigvis var det litt vind, og skygge å sette seg i. Diakonarbeider Siv Hilde Bulling og organist Gudmund Thorsen sammen med vikarprest Bjørn Sverre Lie skapte fin stemning på Elda gamle kirkested.
Medlemmer av Namdalseid menighetsråd serverte som vanlig kirkekaffe noe vi alle alltid setter pris på. De er flinke folk som er driftige både ute på kirkegårdene og de stiller opp på gudstjenester og med et smil ønsker; «velkommen til kirka».

En solfylt og varm sommerdag og et fint sted å holde gudstjenesten ute på.

 

Mange samlet på en fin varm kirkedag, kjekt å kunne trekke i skyggen.

 

Medlemmer i Namdalseid menighetsråd serverte kirkekaffe, leder Solfrid Skevik serverer Ingar Kolstad.

 

Kaffe er godt også i varmen, fra venstre Anne-Lisa Damås, Svanhild Eline Skjesol, Nina Damås, Eva Aune, Hallbjørn Elden og Sollaug Kolstad.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse