Konfirmasjonen er utsatt til høsten, – det blir skikkelig bra

En flott og livat konfirmantgjeng samlet foran kirka. Disse var til stede på torsdagens samling og fire konfirmanter fikk prøve kvitkappa, fra venstre foran Martin Tørring, Tobias Altin-Skulstad, vikarprest Anna Malene Jønsson, Alva Toldnes Kaldahl og Ariel Bratberg. Bak fra venstre Sebastian Helbostad, Even Kolstad Skevik, Sveinung Alfsen og Emil Altin Bondø. Andre rekke f.v. Patrick Åsegg, Trygve Petersen Bratli og Renèe Måøy Sæther. Tredje rekke Jasmine Olsen, Ane Vanebo Gystad og Alma Bulling

NAMDALSEID

Konfirmantene må også i år vente til høsten med å ta på dress og bunad, men de er sikre på at det blir veldig bra.

– Konfirmasjonen på Namdalseid blir lørdag den 11. september. Det er jo usikkert med der koronaen så vi planlegger enda ut fra at det blir to grupper med ni konfirmanter i hver. Vi håper at pandemien slipper noe så vi kan være sammen i ei gruppe, sier diakonarbeider Siv Hilde Bulling.

Torsdag ettermiddag var det samling i kirkestua og dette var nest siste samlingen før sommeren. En flott gjeng og alle ser de fram til den store dagen som konfirmant.

Hvordan ser dere på at konfirmasjonen er utsatt til høsten?

– Det tror vi vil blir veldig bra for vi håper jo at koronapandemien slipper taket så vi alle 18 kan være sammen i ei gruppe i kirka. Da blir det også mulig å ha med flere gjester i kirka og vi kan ha større familieselskap. Det blir skikkelig bra med høstkonfirmasjon, er årets konfirmanter enige i.

Kleskoden er, som seg hør og bør, jentene har bunad og guttene dress. Det blir en flott samling konfirmanter i september.

– Vi håper inderlig at alle kan være samlet denne dagen, de er en skikkelig sammensveisa, flott og trivelig gjeng, smiler Siv Hilde.

I årets konfirmantkull blir det 18 konfirmanter i kirka, to konfirmeres borgerlig og en som ikke konfirmeres.

– Vi håper på en koronafri konfirmasjon med store familieselskap, sier Martin, Tobias, Alva og Ariel.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse