Kulturskolen skapte «Høststemning» i kirka

Gruppa «Frozen Fire» med Alma Bulling piano, Aurora Berg Nortvedt sang og Elvira Sverkmo på bass framførte sangen «Steg». Alma spilte også en melodi på piano; «A la Händel»

NAMDALSEID

Onsdag kveld inviterte Namsos kulturskole-Namdalseid til konsert i Namdalseid kirke. Noen av de mange kulturskoleelevene fra Namdalseid og to fra Namsos fikk gleden av endelig å stå på «scenen» igjen. Også for kulturskolene har det vært stille med opptredener og ikke siden 10.mars har de fått vise seg fram. Sammen med Namdalseid songlag og solister skapte de en herlig «Høststemning» i kirka.

– Skulle ønske at flere elever kunne være med og at vi kunne fylt kirka med folk. Slik ble det ikke denne gangen, men vi har med oss flinke elever og songlaget til å lage «Høststemning», sa lærer Jan Åge Kolstad.

Allsidig
Endelig fikk de vise fram hva de lærer og øver på i kulturskolen. Her var det flott sang, pianomusikk, fløytespill, grupper og gitarspill. Namdalseid songlag med solister viser at de er i god rute til sin Førjulskonsert.
– Sist vi hadde opptreden i kulturskolen var UKM i skolens amfi 10. mars, 12. mars ble det stengt. Endelig får elevene vise seg fram igjen, sa Jan Åge.

Arrangementet hadde de kalt «Høststemning» og med et variert program der blant annet musikk fra ville vesten, tema fra The Godfather, brudemarsj, menuett av Bach, Vømmølgutan og Händel ble presentert. Da ble det stemning i kirka, og alle ga seg selv en skikkelig applaus til slutt.
Ansvarlige lærere; Jan Åge Kolstad, Julie Sæther Laupstad og Anne Kathrine Nyland.

Det er bare å håpe at der koronaen slipper taket snart, for slike arrangementer vil vi ha flere av, og med fulle hus. Tusen takk te dåkk aill!

«Thelia» bestående av Thalia Benedicte Fossli, piano/sang og Elea Sotberg-Hanssen sang, framførte melodien «Lost Boy». Thalia framførte også sangen «One Day».

 

Snorre Sverkmo Julnes med sang og gitar stilte med sangen «Ikke te å tru», sammen med Jan Åge på piano.

 

Fra Namsos deltok Alfred Hegge på fløyte og Oskar Hegge på piano, «Menuett» av Bach sto på deres repertoar.

 

Stian Hansen hadde med seg «Love Theme from The Godfather».

 

Alma Sæther spilte «Wild West Boogie».

 

Namdalseid songlag her med solist Julie Sæther Laupstad og sangen «Shine Your Light», Edith Therese Johnsen på piano, hun var også solist på «Brudemarsj fra Valsøyfjord», Jan Åge på bass og dirigent Torun Johnsen. Songlaget hadde også Vampmelodien «Våken Drøm».

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse